SALT spre un viitor prosper: Conjuncția Jupiter - Uranus (21 Aprilie 2024)

Autor: Nicoleta Svârlefus - joi, 11 aprilie 2024, 13397 vizualizari

Jupiter și Uranus se reunesc în Taur pe 21 Aprilie. Conjuncția celor două planete reprezintă un eveniment rar ce are loc o dată la 14 ani, iar în Taur este o conjuncție unică pentru noi toți deoarece ne întâlnim cu ea o singură dată în această viață. 

Jupiter este Marele Benefic, aducând oportunități de creștere și expansiune. Uranus este planeta progresului și a surprizelor. Conjuncția dintre cele două planete reprezintă un salt important ce aduce oportunități interesante. Practic, Jupiter și Uranus se potențează reciproc, își dau aripi unul celuilalt. 

Ce s-a schimbat în viața ta în 2010?

Ultima întâlnire dintre Jupiter și Uranus a fost în 2010 în Berbec. Prin urmare, se recomandă să aruncăm o privire spre anul 2010 și să vedem ce s-a întâmplat atunci. Dacă a început ceva nou în viața noastră, dacă s-a încheiat ceva sau dacă ni s-a deschis un nou drum, o nouă oportunitate în acea perioadă. 

Domeniul de viață vizat în anul 2010 a fost diferit de cel vizat acum pentru că întâlnirea a avut loc în Berbec. Dacă știm unde se afla  Berbecul în harta natală, e foarte ușor să putem identifica ce aspecte din viața noastră au fost atinse de conjuncția lui Jupiter cu Uranus în Berbec din 2010.

APASĂ AICI PENTRU ASTROGRAMA NATALĂ

Cine ești tu cu adevărat? 

Avem energia lui Jupiter care este despre creștere, expansiune, amplificare și aventura și energia lui Uranus care este despre schimbare, revoluție, trezire, adevar și originalitate. Această conjuncție ne vorbește despre cine suntem cu adevărat. Care este darul pe care îl aducem în lume? 

Efectele conjuncției dintre Jupiter și Uranus ne vorbesc despre trezirea geniului din fiecare dintre noi. Întâlnirea dintre cele două planete ne arată care sunt idealurile noastre,  aspirațiile și modurile în care le putem expansiona. Vorbim despre evoluție și viziune și despre modul în care putem aplica aceste calități în viitor. 

Daruri și haruri personale 

Cele două planete împreună par să ne deschidă oportunități spre un viitor mai bun, mai evoluat, cu aspirații mărețe. Fiind vorba despre o întâlnire care are loc în semnul Taur ne putem duce cu gândul la resursele materiale pe de o parte și, pe de altă parte, ne putem gândi la darurile și resursele interioare, la abilitățile și la talentele noastre personale. 

Deși conjuncția Jupiter - Uranus în Taur are conotații pozitive, ne putem aștepta să iasă la suprafață și unele aspecte care nu funcționează în viețile noastre. Întâlnirea dintre cele două planete pune reflectorul pe zone activate de Taur în harta noastră natală. Însă, în linii mari, conjuncția Jupiter - Uranus este despre cum ne putem crea un viitor mai bun.

APASĂ AICI PENTRU ASTROGRAMA NATALĂ.

Pe de o parte, Jupiter ne aduce în atenție credințele personale care ne pot susține sau nu, în proces. În preajma datei de 21 Aprilie ne putem uita la gândurile pe care le avem zi de zi, la mentorii pe care îi urmăm, la oamenii pe care îi ascultăm și la cărțile pe care le citim. Jupiter ne spune clar unde putem schimba și ce putem schimba ca să avem mai mult noroc, mai multă bucurie și expansiune în viețile noastre. De cealaltă parte se află Uranus care ne oferă indicii despre cum putem accesa o realitate mai bună, mai luminoasă și mai frumoasă. 

Autenticitate și unicitate 

Toate acestea sunt posibile doar dacă recunoaștem cine suntem noi cu adevărat. Este vorba de autenticitate în toate formele de manifestare. Este vorba despre adevăr și despre nivelul nostru de conștiență.

Prin urmare, conjuncția celor două planete ne ajută să facem saltul spre un alt nivel pe care nici nu ni l-am imaginat vreodată dacă suntem dispuși să renunțăm la toate condiționările care ne țin în sărăcie și mediocritate. Să înțelegem că nivelul la care suntem este rezultatul gândurilor și concepțiilor noastre. Ca să putem renunța la condiționări trebuie să fim dispuși să fim cine suntem cu adevărat. Este important să avem curajul să ne simțim liberi în viețile noastre și să înaintăm fără frica de eșec. 

Renunțare la condiționări 

Conjuncția Jupiter - Uranus în Taur este despre a crea resurse, confort, abundență și stabilitate în viețile noastre prin renunțarea la acele condiționări și gânduri care ne țin în “clubul săracilor”. Și să fim dispuși să fim ceea ce suntem cu adevărat. Și să plătim prețul pentru asta. 

Efectele acestei conjuncții se vor resimți până pe 25 Mai, când Jupiter va părăsi semnul Taur și va intra în Gemeni. Atenție la toate mesajele care vin către noi în această perioadă, pentru că vor fi extrem de multe și ne vor ghida să facem cele mai potrivite alegeri. 

Este important să vedem la ce e nevoie să renunțăm pentru a merge înainte

Ne vor apărea în cale oamenii și oportunitățile care să inspire să facem SALTUL spre acele oportunități potrivite nouă. Trebuie doar să fim atenți și deschiși să îmbrățișăm aceste noi posibilități care se arată pentru noi. Va fi totuși nevoie de o strategie, pentru că este vorba despre o conjuncție între Jupiter și Uranus în Taur. 

APASĂ AICI PENTRU ASTROGRAMA NATALĂ.

Riscurile sau piedicile pe care le putem experimenta în această perioadă sunt legate de încăpățânare, rezistență sau rigiditate. Poate apărea riscul de a rămâne blocați în niște tipare în care am stat până acum. 

Dacă vom continua să facem acest lucru, ne putem aștepta să ratăm o oportunitate extrem de rară, cu care ne întâlnim o dată în viață. Așadar, mare atenție la mesajele care vin către noi, la sursele de inspirație, la ideile și la oportunitățile care apar în următoarea perioadă. Se recomandă să ținem la îndemână un jurnal în care să scriem tot ceea ce este relevant pentru noi pentru a avea mai multă claritate. 

Nicoleta Svârlefus  
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe 
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole