IUBIREA de SINE la control: Venus în Berbec (5 Aprilie - 29 Aprilie)

Autor: Nicoleta Svârlefus - marti, 02 aprilie 2024, 5911 vizualizari

Venus, planeta iubirii și a finanțelor se mută pe 5 Aprilie, din sensibilul semn al Peștilor, în impulsivul și agitatul semn al Berbecului. Tranzitul planetei Venus în Pești a fost despre romantism, compasiune, spiritualitate și devotament. În Berbec, Venus ne vorbește despre reînnoire, despre acțiune și despre curajul de a ne cere drepturile, atât în relații cât și în privința profesiei și a finanțelor. 

Venus în Berbec aduce oportunități și provocări deopotrivă, vom fi ghidați să acționăm diferit, să punem la îndoială anumite convingeri după care ne-am ghidat până acum. Nu suntem dispuși să negociem și ne concentrăm mai mult pe nevoile și dorințele noastre. Avem posibilitatea de a ne reinventa atât în relațiile de cuplu, cât și în privința profesiei și a finanțelor.

Tranzitul lui Venus în Berbec ne inspiră să descoperim cine suntem noi ca indivizi, care sunt dorințele autentice ale sufletului nostru. Nu ne mai identificăm prin ceilalți, ne raportăm la noi înșine în afara relațiilor de cuplu sau a conexiunilor sociale. Suntem provocați să explorăm noi modalități de a relaționa cu ceilalți, cu mai mult curaj și determinare. 

APASĂ AICI PENTRU SERVCIUL AXA DESTINULUI (Nodurile Lunare) în BERBEC - BALANȚĂ (2023-2025)

Venus în Berbec vine cu multă impulsivitate și cu tendința de a ne lua ceea ce ne dorim, indiferent de ceea ce își doresc ceilalți, fie ei și partenerii/partenerele de cuplu. Suntem mai nerăbdători, mai impulsivi și mai incisivi. 

În perioada 5-29 Aprilie ne putem revizui conexiunile, trasând clar niște limite personale și cerând spațiul personal de care avem nevoie. Nu mai suntem dispuși să facem compromisuri și nu mai renunțăm la autenticitatea noastră pentru a-i mulțumi pe ceilalți.

Venus în Berbec ne reamintește să ne acordăm prioritate, să ne concentrăm pe conexiunea cu noi înșine pentru a putea crea relații sănătoase și oneste cu ceilalți. 

Atunci când recunoaștem și validăm cine suntem în esență, într-un mod fără judecată, devenim capabili să ne arătăm cu sinceritate și autenticitate, celorlalți.

Învățăm cum să creăm spațiu pentru nevoile și identitățile unice ale fiecăruia. Venus în Berbec ne ajută la expresia de sine și la cultivarea curajului. Ne uităm cu atenție la relația pe care o avem cu noi înșine, la nivelul de iubire de sine. 

Ce înseamnă pentru tine iubirea de sine? Ce înseamnă pentru tine să ai grijă de tine? Stai cu aceste întrebări pe perioada tranzitului lui Venus în Berbec și vezi ce iese la suprafață.

Nicoleta Svârlefus  
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe 
🌐 Facebook 🌐 Instagram  Astro Shop

Cele mai noi articole