Niciun vis nu e prea mare sau prea mult! Sezonul zodiei Pești 

Autor: Nicoleta Svârlefus - vineri, 16 februarie 2024, 2568 vizualizari

Odată cu începerea sezonului Peștilor devenim cu toții mai melancolici, mai sensibili și ni se activează dorința de a fi în sprijinul celorlalți. Suntem mai senzitivi și putem percepe mult mai intens evenimentele din jurul nostru, accesând cu ușurință emoțiile colective. 

În perioada cuprinsă între 19 Februarie și 20 Martie, cât timp Soarele se află în Pești, nevoia noastră de introspecție și de solitudine va crește.

E o perioadă de creație, o perioadă în care să ne ascultăm intuiția, o perioadă în care să tăcem mai mult, să ascultăm mai mult.

APASĂ AICI PENTRU DETALII DESPRE PROGRAMUL "SUFLETUL COMUNICĂRII”.

În sezonul Peștilor, conexiunea cu Dumnezeu și cu Universul devine mai ușor accesibilă. Suntem mai vulnerabili și avem tendința de a ne lăsa cu ușurință pradă emoțiilor. 

Cu Soarele pe teritoriul Peștilor sunt încurajate activitățile ce țin de creativitate si expresie artistică, de exemplu scrisul, dansul sau pictura. E important să ne concentrăm pe tot felul de demersuri spirituale, să ne găsim un mentor sau un duhovnic, să vizităm locuri sacre ce ne pot aduce în contact cu Sinele nostru autentic. 

Până pe 20 Martie se recomandă să ne creăm anumite ritualuri spirituale, care să ne ajute să explorăm zone din interiorul nostru ce țin de intuiție, senzitivitate și receptivitate.  Să fim în contact cu artele divinatorii, să folosim cărți oracol și tot ceea ce ne poate ajuta să accesăm mesaje subtile, la nivel subconștient. 

Energia Peștilor ne îndreaptă spre relația cu Dumnezeu si mai puțin spre relația cu oamenii, de aceea e posibil să fim tentați să ne izolăm uneori și să evităm interacțiunile cu ceilalți. 

Sezonul Peștilor este despre spiritualitate, despre vise, despre evadare și magie. Despre visuri mari, despre imaginația pusă în slujba creației.

Nu te teme să visezi. În sezonul Peștilor, e liber la visat. Oricât. Ce ai de pierdut? 

Nicoleta Svârlefus
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe 
-----
🌐 Facebook 🌐 Instagram Astro Shop

Cele mai noi articole