Mercur revine în mers direct în Berbec (25 Aprilie 2024): Mai multă claritate

Autor: Nicoleta Svârlefus - sambata, 20 aprilie 2024, 5944 vizualizari

Dacă în perioada 2 - 25 Aprilie, perioadă  în care Mercur a retrogradat în semnul Berbec, am experimentat dificultăți în privința comunicării, probleme legate de transport și tehnologie, revenirea unor situații din trecut în relații sau în carieră, e important să avem răbdare. După 25 Aprilie lucrurile revin ușor, ușor la normal. 

Ambiguitatea tinde să dispară și reapare claritatea, pe măsura ce Mercur revine în mers direct. Problemele și puzzle-urile mentale în care ne-am scăldat pe parcursul fazei de retrogradare vor capata o nouă perspectivă. 

APASĂ AICI PENTRU ASTROGRAMA NATALĂ

Informațiile vor începe să aibă sens din nou, planurile se vor clarifica, intențiile vor progresa, interacțiunile se vor reechilibra.

Este important să fim pragmatici și să prioritizăm lucrurile, să ne centrăm pe ceea ce este cu adevărat important pentru noi. 

Dacă pe perioada lui Mercur retrograd am fost tentați să reacționăm la impuls fiind vorba despre un retrograd în semnul Berbec, când Mercur revine în mers direct se mai domolește puțin focul interior

Până pe 15 Mai, cât timp Mercur se va afla în mers direct în Berbec, vom fi preocupați de identificarea și apărarea propriului adevăr. După ce ne dezmeticim din perioada retrogradului ne vom regăsi puterea de a spune ce avem de spus și de a fi cine suntem noi cu adevărat. 

Nicoleta Svârlefus  
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe  
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole