Ai încredere în tine! Mercur în Berbec (10 Martie - 15 Mai 2024)

Autor: Nicoleta Svârlefus - marti, 05 martie 2024, 8761 vizualizari

Mercur intră în Berbec pe 10 Martie și va tranzita acest semn până pe 15 Mai 2024. Tranzitul lui Mercur în Berbec va fi mai lung decât de obicei din cauza perioadei de retrogradare. Va fi o perioadă extrem de interesantă și destul de agitată pentru că Mercur în Berbec aduce nerăbdare, neliniște, curaj, combativitate. Avem 2 luni la dispoziție să ne punem în mișcare, să spunem ce avem de spus, să ne consolidăm înșine încrederea în noi înșine și să acționăm în zonele din viețile noastre în care am ezitat până acum. 

APASĂ AICI PENTRU DETALII DESPRE ASTROGRAMA NATALĂ.

Intrarea lui Mercur în Berbec deschide sezonul acțiunii, al înflăcărării și al impulsivității. Așa că nu trebuie să ne mirăm dacă uneori ne-o ia gura pe dinainte și rănim gratuit sau dacă pierdem din vedere detalii și luăm decizii pripite pe care ulterior va trebui să le corectăm.

Mare atenție la impulsivitate, agresivitate și la tendința de a alimenta anumite conflicte. Se recomandă să respirăm, să fim prezenți și să gândim de două ori înainte de a vorbi, mai ales dacă suntem într-o polemică cu cineva.

Apărarea propriului adevăr 

Una din părțile pozitive ale tranzitului lui Mercur în Berbec este aceea că ne ajută să identificăm și să ne apărăm propriul adevăr.  Și să avem curajul să spunem ce avem de spus și să fim cine suntem noi cu adevărat. 

Perioada cuprinsă între 10 Martie și 15 Mai este o perioadă extrem de puternică, energia fiind potențată și de întâlnirea lui Mercur cu Chiron în Berbec, care ne spune că e timpul să ne vindecăm de lipsa de încredere în noi. De nevrednicie și de inadecvare. E timpul să îmbrățișăm partea din noi care a fost trimisă la colț, să o vedem, să o onorăm, dar să preluăm noi conducerea, ca ființe suverane și mature.

Suntem invitați cu toții, să spunem niște lucruri pe care n-am avut curaj să le spunem, să apărăm un punct de vedere, poate sa apărăm o poziție într-o manieră argumentată și cu încredere în ceea ce gândim/credem. Suntem dispuși să fim mult mai sinceri decât am putut fi pană acum, chiar dacă asta vine cu un preț de plătit.

Pe perioada tranzitului lui Mercur în Berbec, cei care încearcă să imite au numai de pierdut. Cine încearcă să argumenteze cu părerile altuia sau se dă după ceilalți și nu gândește pentru el poate avea de suferit. 

Este o perioadă în care să gândim, să avem propriile păreri și să avem curajul de a ni le apăra și susține. Ne apărăm individualitatea și adevărul și avem curaj să stăm în picioare pentru el. 

APASĂ AICI PENTRU DETALII DESPRE ASTROGRAMA NATALĂ.

Cu Mercur în Berbec nimeni nu pierde timpul. Parcă se deschide un culoar de alergare, în care fiecare își ia locul și chiar dacă este vorba despre o competiție, ne-o asumăm, pentru că știm că la final ne așteaptă daruri, recompense.

Berbecul este și un semn al începutului și Mercur în Berbec ne va aduce inspirația de a începe ceva nou, de a învăța ceva nou, de a afla și de a explora ceva diferit. 

Tranzitul lui Mercur în Berbec ne ajută să descoperim noi culoare de cunoaștere și informare, ne ajută să ne recăpătăm puterea și încrederea, să aducem lumină  prin accesarea adevărului interior și prin dobândirea clarității.

Nicoleta Svârlefus  
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe   
🌐 Facebook 🌐 Instagram Astro Shop

Cele mai noi articole