Obiective realizabile: Soarele în conjuncție cu Saturn în Pești, 28 Februarie 2024

Autor: AstroCafe.ro - joi, 22 februarie 2024, 3039 vizualizari

Persoanele cu Soarele în conjuncție cu Saturn în harta natală sunt persoane serioase și sigure pe sine. Posibil că aceste trăsături sunt legate de relația cu unul dintre părinți, în special de cu tatăl care a fost o figură  autoritară și i-a trasat nativului multe responsabilități, simțindu-se uneori împovărat. 

Soarele în conjuncție cu Saturn poate indica în copilărie și tinerețe, o stimă de sine scăzută, timiditate, depresie, renunțare la sine și autocritică. Dificultatea de a vă exprima, credința că nu meritați, nevoia de amânare a unor decizii, pot duce la dorințe neîmplinite, izolare și oportunități ratate.

Dar greutățile timpurii și lecțiile dureroase v-au învățat responsabilitatea, autodisciplina și valoarea muncii grele. Saturn răsplătește munca grea, răbdarea și perseverența, iar efectele lui Saturn în conjuncție cu Soarele în hartă natală au rezultate la vârsta maturității. Odată cu vârsta vin adesea realizări excelente și recunoașterea socială. 

Conservatorismul apare în personalitatea celor cu Soarele conjunct cu Saturn în harta natală. Sunt persoane rezervate cu străinii, dar care se relaxează și se distrează în compania apropiaților. Punctele forte ale acestor persoane sunt: ambiția, determinarea, fiabilitatea și încrederea.

Înțelegerea despre structură și organizare a  nativilor cu Soarele în conjuncție cu Saturn în harta natală le oferă acestora posibilitatea de a construi totul de la zero. Stilul practic, perfecționist și eficient aduc rezultate benefice și de durată. Aceste persoane au capacitatea de a aduce ordine și stabilitate în haos. Ar putea fi mentori sau lideri

Tranzitul Soarelui în conjuncție cu Saturn 

Tranzitul lui Saturn în conjuncție cu Soarele din 28 Februarie, înseamnă că trebuie să vă ridicați și să o luați de la capăt. Este nevoie de muncă asiduă, disciplină și răbdare pentru a vă îndeplini îndatoririle și obligațiile. Este posibil să trebuiască să vă asumați o responsabilitate suplimentară sau să acționați ca mentor sau ghid într-un grup. 

Acesta poate fi un moment de mare satisfacție, cu realizări, recunoaștere și promovare. Cu toate acestea, poate fi și o perioadă de renunțare, nesiguranță și greutăți. Multe vor depinde de diligența și responsabilitatea voastră din ultimul an. Dacă lucrurile încep să se destrame, ar putea fi un semnal pentru a schimba direcția și a stabili noi obiective. 

Relațiile pot reprezenta o sursă de nemulțumire și neînțelegeri, deoarece pe perioada acestui tranzit, exprimarea devine mai greoaie. 

În preajma zilei de 28 Februarie e posibil să simțim nevoia de a a ne izola și de a ne îndepărta de ceilalți. Accentul se va pune pe încredere reciprocă și pe susținere. Stabilitatea și înțelepciunea în privința unor decizii, poate fi un adevărat atu în această perioadă. 

Tranzitul Soarelui în conjuncție cu Saturn reprezintă momentul potrivit pentru a ne ocupa de casa noastră și de rutina noastră zilnică. E important să aducem mai multă eficiență în viețile noastre și să simplificăm lucrurile. Cu Soarele în conjuncție cu Saturn, suntem mai determinați să ne setăm obiective mai puțin complicate și ușor de realizat. 

Sursă articol: www.astrologyking.com 
-----   
🌐 Facebook 🌐 Instagram Astro Shop

Cele mai noi articole