Mister și intrigi: Mercur în conjuncție cu Neptun în Pești (8 Martie 2024)

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 01 martie 2024, 2396 vizualizari

Mercur în conjuncție cu Neptun în harta natală poate întări simțurile la un asemenea nivel, încât cantitatea de informații care vine către acești nativi poate fi dificil de procesat. 

Poate fi o problemă în a înțelege ceea ce este real și ce nu, ceea ce este esențial și ceea ce este doar zgomot de fundal și ce anume trebuie păstrat secret. Cei care au în harta natală o conjuncție între Mercur și Neptun posedă niște abilități și niște simțuri pe care ceilalți nu le au. În copilărie nu este exclus ca acești nativi să fi avut prieteni imaginari. 

Modul în care alții, în special părinții și profesorii, au reacționat la poveștile despre această lume imaginară a fost critic. Ceea ce "vedeți” și “percepeți” poate să nu fie chiar imaginar. Să ți se spună că ceea ce vezi nu este real sau că este doar în imaginația ta, nu este de mare ajutor fie că ești copil sau adult.

Empatia este o caracteristică generală a nativilor cu Mercur în conjuncție cu Neptun în harta natală, aceștia având posibilitatea de a capta stările și emoțiile celorlalți. Prin exercițiu constant, prin acceptare și reasigurare, acești nativi pot ajunge să folosească darurile cu care au fost înzestrați pentru cauze importante ce țin de moralitate. 

Creativitatea și imaginația îi poate îndrepta pe cei născuți cu Mercur în conjuncție cu Neptun în harta natală spre activități creative precum: pictură, dans, teatru sau activități ce țin de vindecare și comunicare. 

Mercur în conjuncție cu Neptun: 8 Martie

Conjuncția lui Mercur cu Neptun în Pești ne îndreaptă gândirea și comunicarea spre subiecte ce țin de spiritualitate, de mistere, secrete și chiar ocultism în unele cazuri. 

Imaginația și creativitatea sunt la cote maxime. Înainte cu câteva zile de acest tranzit se recomandă meditația, visarea și implicarea în domenii ce țin de astrologie și tarot. E posibil să fim prinși în tot felul de intrigi sau afaceri secrete, de aceea este esențial să ne menținem standardele ridicate în privința moralității. 

Întâlnirea dintre Mercur și Neptun în Pești ne poate afecta gândirea si modul în care comunicăm, atât în sens pozitiv cât și negativ. Intuiția este activată de acest tranzit și putem exprima ceea ce simțim prin cuvinte pline de compasiune, susținere și altruism. 

Partea mai puțin pozitivă a acestui tranzit, este aceea că vorbele noastre pot fi interpretate greșit, pot fi răstălmăcite sau tratate cu superficialitate, existând posibilitatea să generăm confuzie și panică. Nu este exclus să fim înșelați, trădați, mințiți sau păcăliți. 

Sursă articol:wwww.astrologyking.roAstro Shop

Cele mai noi articole