Schimbări RADICALE: Luna Nouă în Vărsător (10 Februarie 2024)

Autor: Nicoleta Svârlefus - marti, 06 februarie 2024, 52751 vizualizari

Pe 10 Februarie, ne delectăm o Lună Nouă puternică și surprizătoare în Vărsător. Este o Luna Nouă provocată chiar de stăpânul Vărsătorului, Uranus care, privind din Taur, amenință cu cutremurele (la propriu sau/și la figurat).

Mesajul este acela că e timpul pentru NOU, pentru o cale, o metodă, o viziune și soluție nouă. Dacă nu e primit acest mesaj, e posibil să fim ajutați puțin de Univers, forțați cumva să ne repoziționăm și să luăm în considerare ceva ce nu a fost posibil până  acum. În orice caz, contextul tensionat al acestei lunații ne promite schimbări și direcții RADICALE.

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024

Așa că, în preajma datei de 10 Februarie se recomandă să fim foarte atenți la toate semnalele, mesajele și ideile pe care le primim, pentru că ne pot dezvălui chestiuni importante legate de pașii pe care îi avem de făcut în continuare. În zilele premergătoare fenomenului de Lună Nouă, putem experimenta noi începuturi bruște, schimbări radicale de direcție, întâmplări care ne pot șoca, dar care ne pot ajusta drumul în viață. Cu Luna Nouă în Vărsător, ne putem aștepta la evenimente care ne obligă să o luăm de la capăt și să începem ceva complet nou. 

Aceasta Lună Nouă în Vărsător ne cere să credem în visele noastre, să facem un salt către ceva  complet nou, să îndrăznim să fim noi înșine, indiferent de prețul plătit.

Vărsătorul înțelege extrem de bine noțiunea de radical. Pentru acest semn nu există jumătăți de măsură sau nuanțe. Fie este totul alb, fie este negru. Vărsătorul alege o singură cale pe care merge și de obicei acea cale este una nonconformistă la care nu s-ar fi gândit niciun alt semn zodiacal. 

Zilele premergătoare datei de 10 Februarie și chiar cele de după această dată vor fi extrem de intense, cu accent pe destabilizare. E posibil să simțim că ceva se destabilizează profund în viața noastră, atât la nivel individual cât și la nivel colectiv. Este, de fapt, un proces de curățare, de aerisire, de creare de spațiu pentru altceva.

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024

Luna Nouă în Vărsător are acea energie a senzaționalului, a noilor începuturi și a schimbărilor bruște de direcție. Să fim deschiși spre a vedea noi posibilități și noi direcții. Să credem cu toată inima că este posibil cu adevărat să schimbăm tot ceea ce dorim în viețile noastre și să împlinim ceea ce sufletul nostru ne cheamă să experimentăm.

Lună Nouă fericită! 

Nicoleta Svârlefus
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe

🌐 Facebook 🌐 Instagram Astro Shop

Cele mai noi articole