Eclipsa totală de Soare în Berbec (8 Aprilie 2024): Un nou TU

Autor: Nicoleta Svârlefus - joi, 04 aprilie 2024, 12894 vizualizari

Eclipsa de Soare în Berbec din 8 Aprilie face parte dintr-o familie de eclipse aducătoare de vești bune. Este un eveniment cu un potențial uriaș de transformare, care ne va trasa direcții pentru următorul an și jumătate.

Eclipsa de Soare din 8 Aprilie aduce inspirație, creativitate, inventivitate și chiar sclipiri de geniu. Pentru noi toți va fi un moment de revelație, de împuternicire care ne va deschide o nouă cale, un nou drum pe care să pășim cu încredere. 

Ni se arată oportunități care ne pot scoate din situații stagnante si frustrante și care ne pot încadra pe un alt drum mai potrivit pentru noi. Se pot întâmpla evenimente care sunt sortite să ne pună pe calea potrivită sufletului nostru

Eclipsa de Soare are loc în Berbec, unde se află și Chiron, vindecătorul rănit. Suntem puși față în față cu rana noastră primordială, cu trauma cu care am venit în această lume. Prezența lui Chiron la Eclipsa de Soare în Berbec ne învață să identificăm înțelepciunea din spatele rănilor noastre.

APASĂ AICI PENTRU ASTROGRAMA NATALĂ.

Suntem încurajați să să ne privim rănile drept catalizatori pentru a-i putea ghida pe ceilalți și pentru a ne vindeca noi înșine. Sub această Eclipsă de Soare în Berbec, e posibil să iasă la suprafață anumite răni din trecut pe care să le privim acum cu mai multă maturitate și înțelepciune. Putem face un pas însemnat spre maturitate, individualitate, independență. Ni se arată o cale prin care ne putem vindeca de rana primordială. E posibil să ne simțim ghidați să ne alegem o misiune personală prin care să-i ajutăm pe ceilalți să se vindece

Cu Eclipsa de Soare în Berbec (semn guvernat Marte), care se află în Pești la momentul Eclipsei, acțiunile noastre pot fi subtile și ghidate de emoții. Chiar dacă ni se arată o cale, chiar dacă avem revelații puternice, putem fi destul de sensibili. Însă, Marte este însoțit de Saturn și promite, după o primă fază de înțepenire și frustrare, în cele din urmă, soluții mature și actiuni înțelepte cu efecte pe termen lung.

APASĂ AICI PENTRU ASTROGRAMA NATALĂ.

Acțiunile noastre sunt subtile, sunt în energia Peștilor și poate că nu sunt așa spontane și directe în preajma Eclipsei. Putem vorbi despre niște mișcări ale sufletului, pentru că la nivel de suflet vor avea loc transformări și schimbări de proporții. Suntem îndemnați să îmbrățișăm schimbările cu tot sufletul și să privim spre viitor cu încrederea că suntem creatorii propriului destin. 

Nicoleta Svârlefus   
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe 
🌐 Facebook 🌐 Instagram  Astro Shop

Cele mai noi articole