Acceptarea umbrelor: Luna plină în Scorpion (24 Aprilie 2024)

Autor: Nicoleta Svârlefus - miercuri, 17 aprilie 2024, 18565 vizualizari

Fenomenul de Lună plină în Scorpion din 24 Aprilie 2024 ne ajută să identificăm frici, răni și alte umbre. Poate să fie vorba despre niște umbre în relațiile noastre sau despre niște secrete sau minciuni care pur și simplu ni se dezvăluie. Pot fi minciuni personale (pe care noi ni le-am spus) sau pot fi minciunile altora. 

Multe dezvăluiri și multe informații apar parcă din neant, avem de procesat multe informatii subtile, cu caracter secret și e necesar să rămânem centrați, în energia noastră și să distingem ce e adevăr pentru noi. 

Luna plină în Scorpion se așează precum un far care face lumină în privința unor subiecte tabu (pot fi traume, alegeri considerate greșite în generațiile de dinaintea noastră, abuzuri) sau a unor teme despre care se vorbește doar în cercuri restrânse.

APASĂ AICI PENTRU PRODUSUL: PROFIL ASTRO SPIRITUAL.

Posibil ca unele secrete de familie să fie scoase la iveală. Luna plină ne arată acele lucruri la care nu ne-am putut uita până acum sau la care nu am vrut să ne uităm, pe care le-am ocolit, iar asta din cauză că nu eram pregătiți să stăm cu o anumită durere. O durere mare. Și veche. 

În orice familie sau relație și în interiorul oricăruia dintre noi există niște subiecte dificil de abordat. Nu vrem să ne uităm acolo pentru că uneori poate fi prea dureros și avem senzația că lucrurile se vor rezolva de la sine prin trecerea timpului. 

Luna plină în Scorpion ne reamintește că timpul nu rezolvă nimic ci doar ne creează iluzia asta. Timpul ne ajută să ne ducem cu atenția în alte părți, dar lucrurile care n-au fost văzute sunt în continuare acolo și așteaptă să fie văzute.

Emoții și sentimente îngropate de vii ies acum la suprafață pentru a fi vindecate, înțelese, transformate, eliberate.

APASĂ AICI PENTRU PRODUSUL: PROFIL ASTRO SPIRITUAL.

Scorpionul nu este recunoscut drept un semn blând și plin de compasiune. Scorpionul este radical, taie în carne vie și scoate la suprafață tot ceea ce este ascuns

Luna plină în Scorpion ne pune față în față cu acele adevăruri nerostite, cu acele secrete și umbre pe care vom fi nevoiți să le recunoaștem și să le privim cu blândețe și compasiune. Este un moment în care trebuie să fim mai iertători și mai iubitori

Dacă hotărâm să mergem mai departe într-o anumită zonă din viața noastră, putem face acest lucru fără supărare, fără ură, fără resentimente și fără să învinovățim pe cineva. 

Luna plină în Scorpion ne invită la muncă interioară, la toleranță, la iubire și iertare. 

Nicoleta Svârlefus  
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe  
🌐 Facebook 🌐 Instagram



Astro Shop

Cele mai noi articole