Schimbări agresive și neașteptate: Conjuncția Marte - Saturn în Pești

Autor: AstroCafe.ro - luni, 08 aprilie 2024, 6014 vizualizari

Atât Marte cât și Saturn sunt planete care aduc schimbări, ce vin la pachet cu disconfort și dificultăți. În timp ce Marte apare precum un fulger, cu o rapiditate amețitoare, Saturn este mai lent și mai temeinic. Contrastul celor două planete se resimte destul de intens și în viețile noastre pe perioada întâlnirii acestora în semnul Pești. 

Persoanele care au Saturn conjunct cu Marte în harta natală sunt obișnuite cu schimbările bruște apărute în viețile lor. Marte, tranzitează semnul Pești între 23 Martie sși 30 Aprilie și va fi conjunct cu Saturn pe 10 AprilieDeși întâlnirea dintre Marte și Saturn este de scurtă durată, efectele acesteia se vor resimți până la finalul anului. Se recomandă să fim foarte atenți la tot ceea ce se petrece în viețile noastre în preajma zilei de 10 Aprilie

Cum ne afectează conjuncția Marte - Saturn? 

Conjuncția lui Marte cu Saturn în Pești poate crește nivelul de stres și de agresivitate, atât la nivel individual cât și la nivel colectiv. La scară mondială, această conjuncție poate veni cu schimbări în clasele politice, cu calamități naturale și cu dezastre ce pot fi provocate chiar de oameni. 

Anumite părți din viețile noastre, în funcție de casele activate în harta natală de Marte și Saturn, pot trece prin multe schimbări bruște și neașteptate cu niveluri de agresivitate pe care nu le-am mai experimentat până acum.

Aspecte pozitive ale conjuncției Marte - Saturn: 

Putem în sfârșit să înțelegem, care părți din viața noastră, ne fac să reacționăm agresiv. Avem posibilitatea de a ne adapta din mers la toate schimbările bruște care pot fi posibile odată cu acest tranzit. 

Ni se oferă șansa de a înțelege toate beneficiile și provocările generate de evenimentele neprevăzute care pot apărea odată cu conjuncția Marte - Saturn. 

E important să ne păstrăm calmul în orice situație și să fim pregătiți pentru toate schimbările și evenimentele bruște care pot apărea, chiar dacă există riscul să ne destabilizeze. 

Sursă articol: www.indastro.comAstro Shop

Cele mai noi articole