Schimbări cu impact asupra muncii și a sănătății: Luna Plină în Fecioară, 24 Februarie 2024

Autor: Nicoleta Svârlefus - luni, 19 februarie 2024, 4793 vizualizari

Luna Plină în Fecioară din 24 Februarie, reprezintă ultimul eveniment astrologic al lunii. Vorbim despre o Lună Plină serioasă și practică, dat fiind faptul că are loc în semnul Fecioară. 

Luna Plină în Fecioară ne invită să ne uităm la două aspecte importante: sănătate și muncă. 

Sănătate

E important să conștientizăm consecințe ale unor obiceiuri îndelungate pe care le-am tot menținut și le-am tot cultivat în viața noastră. Pot fi niște probleme de sănătate pe care acum le vedem la lumina Lunii Pline și care se pot datora unor acțiuni sau unei rutine zilnice pe care am menținut-o în viețile noastre. E momentul să ne ocupăm de asta și să schimbăm ce e de schimbat.

Când vorbim despre Fecioară nu ne referim la schimbări și salturi majore, ci vorbim despre schimbări mici, aplicate zilnic în rutina noastră. De la obieciurile pe care le avem dimineata, la ce mâncăm, la cum ne organizăm peste zi, toate aceste lucruri contează și creează efecte pe termen lung. E posibil să observăm niște simptome ale unor boli care deja s-au cronicizat și care ne arată că trebuie să facem schimbări în stilul de viață. 

Primim imboldul necesar pentru ne crea o rutină nouă, funcțională, mai sănătoasă. Poate avem nevoie să ne odihnim mai mult, să ne relaxăm mai mult, să ne schimbăm obiceiurile alimentare și, de ce nu, să renunțăm la niște vicii. 

Luna Plină în Fecioară ne oferă prilejul de a ne gândi și a lua măsuri pentru bunăstarea și sănătatea noastră.

De la schimbarea obiceiurilor alimentare, până la schimbarea majoră a stilului de viață, acum suntem inspirați să găsim soluțiile cele mai potrivite și benefice pentru noi. Cu condiția să fim atenți la corpul nostru, la semnalele pe care ni le transmite și la ceea ce știm pur și simplu că e bine pentru noi acum.

Învață să-ți asculți corpul și să înțelegi cum emoțiile păstrate în corp creează simtome diverse, inclusiv oscilații de greutate.  
Apasă AICI pentru detalii despre programul  Corpul tău știe

Muncă

Luna Plină în Fecioară poate aduce conștientizări și revelații în privința muncii. În preajma zilei de 24 Februarie ar trebui să ne adresăm următoarele întrebări:  
"Pe cine servesc și care este rezultatul muncii mele? 
“Cum îi ajută munca mea pe ceilalți?” 
“Cât de utilă este munca mea și cât de eficient/ă sunt?”

Munca pe care o facem poate fi corelată cu vitalitatea noastră și cu starea noastră fizică, de aceea este important să devenim conștienți de efortul depus și de energia consumată în profesia noastră.

Insatisfacția muncii poate fi mai dăunătoare decât orice aliment pe care îl consumăm. Insatisfacția muncii poate fi o sursă de dezechilibru în corp. Atâta timp cât ceea ce facem le este util altora și noi ne simțim folositori în această lume, avem un rost. Aceasta este o temă pe care Luna Nouă în Fecioară ne-o aduce în prim plan la finalul lunii Februarie. 

Suntem conștienți de oamenii pe care îi servim? Munca noastră este sau nu este utilă? Ceea ce facem are un rost, ajunge la cineva?

De multe ori nu suntem atenți la toate aceste aspecte și nu valorificăm munca pe care o depunem zi de zi. Nu suntem conștienți de valoarea muncii noastre și rareori ne oprim să ne recunoaștem și să ne onorăm munca. 

Luna Plină în Fecioară din 24 Februarie ne ajută să ne uitam la noi, la felul în care ne punem în serviciu, să onorăm energia consumată și eforturile depuse.

Ceea ce facem și modul în care îi servim pe ceilalți, le este util și îi hrănește, le ușurează viața, pentru că din perspectiva Fecioarei, munca este bună și eficientă atâta timp cât îi face altcuiva viața mai ușoară.

Lună Plină binecuvântată!

Nicoleta Svârlefus
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe   
🌐 Facebook 🌐 Instagram Astro Shop

Cele mai noi articole