Lucrând sub energia Taurului (Aprilie - Mai 2024)

Autor: AstroCafe.ro - marti, 23 aprilie 2024, 1914 vizualizari

Afirmațiile care guvernează sezonul Taurului sunt: “ești demn”, “te-ai născut vrednic”, “nu ai nevoie de nimic în afara ta ca să afli cât de demn ești cu adevărat”.

Cu Soarele în Taur, până pe 20 Mai, energia încetinește și începem să ne simțim mai conectați cu Pământul, după sprintul fierbinte și înflăcărat oferit de Berbec. Sezonul Taurului este momentul nostru din an pentru a încetini ritmul, pentru a ne uita asupra programului nostru și pentru a ne gândi în ce intenționăm să investim timp și energie. 

În timp ce sezonul Berbecului ne-a inspirat în privința impulsurilor și a pasiunilor, Taurul ne determină să ne uităm la obiectivele noastre pe termen lung și să ne concentrăm pe lucrurile cu adevărat importante pentru noi. Această energie cu ritm mai lent pe care o aduce sezonul Taurului este binevenită, mai ales dacă până acum am experimentat o perioadă extrem de agitată. 

Taurul este semnul asociat cu plăcerea, așa că, în sezonul Taurului avem ocazia să ne oprim puțin pentru a mirosi florile și să ne facem timp pentru plăcerile din viețile noastre.

În loc să ne grăbim și să actionăm sub impulsul dorinței de a duce lucrurile la bun sfârșit, acum putem sta pe loc, ne putem relaxa și putem reflecta asupra unor modalități prin care ne putem conserva resursele și energia.

Taurul este guvernat de Venus, așa că, pe lângă dorința de a ne satisface propriile plăceri, pot apărea în atenția noastră și teme legate de bani, de sentimente, de valoarea de sine și modul în care interacționăm în relațiile noastre. Taurul împreună cu Venus ne fac să ne gândim siguranța noastră și la capacitatea noastră de a da și de a primi iubirea. 

Pe măsură ce sezonul Taurului se apropie de sfârșit, se va resimți energia sistemului stelar pleiadian deoarece Soarele se aliniază cu steaua sa majoră, Alcyone.

Alcyone poate fi văzută drept o versiune feminină a lui Sirius. Dacă Sirius este Soarele nostru Spiritual, Alycone poate fi Soarele nostru din Umbră. Soarele care luminează toate acele lucruri adânci și întunecate prin care trebuie să trecem pentru a atinge noi niveluri de conștiință. 

În apropierea datei de 20 Mai, energia generată de Alycone se ca resimți extrem de intens, ceea ce ne va permite să accesăm umbrele necesare pentru propria transformare spiritualăAceste umbre sunt fricile și emoțiile noastre reprimate. Aceste umbre sunt sentimentele de rușine legate de noi înșine și de viața noastră. Expunerea și aducerea acestor umbre la lumină este posibilă sub influența  Pleiadelor, care ne vor ajuta să simțim ghidare și sprijin divin în proces. 

Sfaturi pentru a te bucura de energia Taurului:  

- Fă-ți timp pentru plăcere și răsfăț 
- Crează o bază solidă asupra direcțiilor pe care le ai de urmat  
- Consolidează-ți și hrănește-ți visele și obiectivele 
- Concentrează-te pe ceea ce este cu adevărat important pentru tine 
- Organizează-ți finanțele 
- Lucrează asupra stimei de sine și a valorii personal  
- Încetinește  
- Reevaluează-ți sistemul de valori 
- Recunoaște-ți partea din umbră

Păstrează un jurnal în care să scrii răspunsurile la următoarele întrebări:  

- Ce îmi aduce un sentiment de siguranță și confort? 
- Care sunt primele 3 lucruri pe care le pot face pentru a mă simți mai organizat/ă? 
- Care sunt principalii pași pe care pot să-i fac pentru a-mi hrăni visele și obiectivele? 
- Apreciez la mine/la ceilalți… 
- Sunt demn/ă să primesc...

Sursă articol: www.foreverconscious.comAstro Shop

Cele mai noi articole