Cum întâmpină fiecare semn zodiacal, Anul Nou Astrologic și sezonul Berbecului (Martie - Aprilie 2024)

Autor: AstroCafe.ro - luni, 25 martie 2024, 5798 vizualizari

Pe măsură ce înaintăm în Noul An Astrologic care a început pe 20 Martie, e important să știm la ce să ne așteptăm în funcție de semnul nostru zodiacal. 

Horoscopul Anului Nou Astrologic în sezonul Berbecului (Martie - Aprilie 2024)

Berbec

Bine ai venit în sezonul tău! Soarele s-a mutat în semnul tău zodiacal și vei simți razele sale calde, din plin. Este momentul potrivit pentru a sărbători, pentru a începe ceva nou și pentru a te gândi la ceea ce dorești să realizezi în lunile următoare. 

Gândește-te la ce poți aduce nou în viața ta. Dacă ai o afacere pe care vrei să o începi sau dorești să te înscrii la un curs sau vrei să-ți schimbi locul de muncă, sezonul semnului tău zodiacal va fi deosebit de favorabil. Vei dori să acționezi cât mai repede, după data de 20 Martie, deoarece la 1 Aprilie, Mercur își începe retrogradul în semnul tău. 

Când Mercur retrogradează nu este de obicei recomandat să începem lucruri noi sau proiecte noi. Este, totuși, un moment puternic pentru a reveni asupra lucrurilor și a revedea trecutul. Așadar, dacă ai un proiect sau o idee din trecut, care nu a văzut niciodată lumina zilei, Mercur retrograd te ajută să o readuci la viață, dragă Berbec.

În privința relațiilor de iubire, e posibil să ai parte de o trezire sau să îți dai seama seama că lucrurile nu mai pot continua așa cum au fost până acum.

Pe 8 Aprilie, cu Eclipsa de Soare care are loc în semnul tău, vei primi sprijin pentru a-ți îndeplini visele și obiectivele. Este un moment grozav pentru munca de afirmare. Dacă te-ai confruntat cu unele probleme de sănătate, Eclipsa de Soare poate aduce un punct de cotitură în sens pozitiv, ajutându-te să începi un nou capitol în privința sănătății. 

Taur

Bun venit în Anul Nou Astrologic! Ai de partea ta o energie extrem de puternică ce susține noile începuturi și plantarea semințelor pentru un viitor prosper. Dar, înainte de a te bucura de tot ceea ce este nou, e important să vezi ce anume trebuie curățat în viața ta. 

Deși s-ar putea să simți energia nouă și proaspătă din jurul tău, va trebui să îți acorzi un timp pentru a îndepărta tot ceea ce nu-ți mai folosește. Doar după ce cureți complet spațiul, te vei putea bucura pe deplin de energia din jurul tău. 

Ce trebuie să păstrez în viața mea? La ce trebuie să dau drumul? Pune-ți aceste întrebări și conștientizează ce anume este aliniat cu dorințele sufletului tău și ce nu. Taurul este recunoscut drept un bun planificator, iar abordarea pământească este de mare ajutor în Anul Nou Astrologic. 

Dacă plantezi semințe, ai nevoie de solul potrivit și, deși este nevoie de un efort suplimentar pentru a crea mediul potrivit, recompensele vor merita! 

Eclipsa de Soare din Berbec, din 8 Aprilie vine cu o inspirație puternică pentru tine. Orice ți-ai dorit să manifești la finalul lunii Martie, va fi mai ușor de atins cu această Eclipsă de Soare. S-ar putea să te simți extrem de inspirat, având posibilitatea să profiți de toate situațiile în care ești pus. 

Gemeni

Anul Nou Astrologic aduce pentru tine o mulțime de idei noi. Pe măsură ce te afunzi în această energie proaspătă și plină de inspirație, acordă-ți un moment pentru a face o pauză și a sărbători cât de departe ai ajuns. 

Mintea ta se mișcă mereu foarte rapid, așa că încetinirea poate fi o practică puternică ce te poate ajuta să conștientizezi nivelul la care ai ajuns. Echinocțiul de Primăvară aduce o energie de o vibrație înaltă, așa că, te poți folosi de această vibrație pentru a-ți echilibra corpul energetic. 

Guvernatorul tău, Mercur, va fi retrograd în Berbec după data de 2 Aprilie, așadar, te poți aștepta la erori în comunicare. Același lucru este valabil și dacă te afli într-un conflict cu o persoană apropiată. Comunicarea fiind îngreunată, va trebui să depui eforturi suplimentare pentru a te face înțeles.

Eclipsa de Soare din 8 Aprilie îți va deschide ușa pentru un nou capitol, legat de creativitate. Va apărea în viața ta o oportunitate pe care nu trebuie să o ratezi și care este probabil să fie incredibil de prosperă pentru tine. 

Dacă lucrezi la un proiect creativ, folosește energia din spatele acestei Eclipse de Soare pentru a merge înainte. Universul va fi de partea ta!

Rac 

Bun venit în Noul An Astrologic! Soarele începe o nouă călătorie în jurul roții zodiacului, ceea ce pentru tine va aduce un plus de energie și inspirație. 

Sezonul Berbecului, te susține să-ți stabilești intențiile și să începi munca de manifestare. Îți poți face un Vision Board sau pur și simplu poți scrie într-un jurnal, ce intenții dorești să manifești în perioada următoare. Folosește-ți puterea minții pentru a vizualiza toate dorințele și visele  împlinite. 

În ceea ce privește viața de familie, pot apărea schimbări. Poți descoperi că rolul tău în dinamica familiei se schimbă. Poate că ai făcut prea multe de dragul familiei sau te-ai sacrificat din dorința de a fi de folos. Acum poți decide că nu mai poți continua în același mod și să accepți schimbarea. Ceva în viața ta se apropie de sfârșit, fie că este vorba despre un obicei nesănătos, despre un conflict sau despre a te muta din casa în care locuiești acum, fii pregătit să lași totul în urmă, pentru a deschide ușa altor oportunități.

Eclipsa de Soare în Berbec, din 8 Aprilie, te ajută să accesezi oportunități la care nici nu ai visat. Pentru Rac, este vizată zona profesională. Indiferent de visele sau aspirațiile pe care le ai în privința carierei tale, acestea vor fi susținute de energia Eclipsei de Soare în Berbec, așa că acționează și rămâi deschis la ceea ce îți iese în cale! O oportunitate excelentă în carieră îți poate apărea în preajma zilei de 8 Aprilie, așa că fii foarte atent și pune-ți în valoare toate atuu-rile. E timpul să faci un salt de credință în privința obiectivelor tale în carieră. 

Energia Eclipsei de Soare în Berbec te ajută să îți găsești un scop, o pasiune și să te simți mai centrat. 

Leu

Soarele s-a mutat în Berbec, semn de foc la fel ca și tine, ceea ce va aduce un plus de energie și motivație în viața ta. Te vei simți mai împuternicit și mai plin de energie pentru a începe noi proiecte și a aduce energie proaspătă în viața ta. 

Călătoriile pot fi pe ordinea de zi, existând posibilitatea să-ți apară o oportunitate de călătorie în ultimul moment. E posibil ca această călătorie să-ți schimbe viața, așa că, dacă apăre, dă-i curs. 

Dacă ai vreo călătorie planificată în perioada următoare sau intenționezi să-ți iei o scurtă vacanță pentru a vizita o nouă parte a orașului, poți explora această opțiune.

Explorează lucruri noi și deschide-te spre noi experiențe. Acest lucru te va inspira și va aduce bucurie în viața ta. Pe de altă parte, e posibil să închei o chestiune juridică importantă sau un proiect care ți-a consumat multă energie. 

Pe 8 Aprilie, la Eclipsa de Soare în Berbec, ți se deschid noi oportunități care te pot ajuta să începi un nou capitol. Noul început care intră în viața ta s-ar putea să te surprindă! Așadar, rămâi deschis și vezi ce îți trimite Universul în cale.

Fecioară 

Ai fost ocupat în ultimele luni, așa că s-ar putea să simți că Anul Nou Astrologic este în plină desfășurare.

În timp ce viața poate fi plină de forfotă în jurul tău, ia-ți o pauză și sărbătorește toate reușitele tale. Fii recunoscător pentru călătoria ta. De multe ori, ai tendința de a subestima ceea ce faci și cât de mult muncești, așa că, oprește-te puțin și fii recunoscător pentru ceea ce ești și onorează-te. 

Este posibil să apară schimbări în privința finanțelor tale. E posibil să închei o colaborare, să renunți la un loc de muncă sau, după caz, să te pensionezi. Sunt necesare unele ajustări în privința cheltuielilor. Chestiunile legate de bani vor fi în mintea ta și va fi necesară o reevaluare a situației tale financiare. 

Eclipsa de Soare din 8 Aprilie aduce oportunitatea unor noi începuturi. Dacă te-ai confruntat cu probleme în sfera finanțelor, Eclipsa de Soare îți aduce răspunsurile pe care le așteptai. Este un moment bun să-ți organizezi finanțele și cheltuielile, sau poate să faci unele planuri de economisire. Vei fi susținut în acest aspect al vieții tale. 

Balanță

În timp ce Soarele se află în Berbec, tu vei fi în centrul atenției. Dacă te-ai confruntat cu o problemă de sănătate sau te-ai aflat într-o călătorie de vindecare, acum încep să se vadă rezultatele pozitive. E posibil chiar să fi descoperit lucruri noi despre tine și odată cu     Noul An Astrologic, să îndepărtezi din straturile superficiale și să accesezi un nou Sine mai autentic. Ți se vor dezvălui noi perspective care să te ajute în călătoria ta. 

Eclipsa de Soare din Berbec este una dintre cele mai puternice pe care le vom experimenta pe tot parcursul anului și aduce noi începuturi și inspirație în viața ta. Se pare că orice călătorie de auto-descoperire în care ai fost, te poate ghida acum, să faci pași concreți în viața ta. 

Folosește energia acestei Eclipse de Soare pentru a acționa în direcția manifestării vieții pe care ți-l dorești, te vei simți susținut pe deplin! 

Scorpion

Bun venit în Noul An Astrologic! Această nouă călătorie colectivă în jurul Soarelui este aducătoare de aventură și emoție pentru tine. Vei simți din plin acest lucru! 

Vei începe un amplu proces de curățare la nivel emoțional și odată eliberat, vei privi cu mai mult optimism si bucurie spre viitor. Lumea interioară este o reflexie a lumii exterioare, așa că orice curățare la nivel interior pe care o faci se va reflecta în lumea ta exterioară. 

Eclipsa de Soare din 8 Aprilie este o oportunitate minunată de a pune lucrurile în mișcare, de a-ți stabili intenții și de a lua măsuri pentru a-ți îmbunătăți viața. Nu te îngrijora dacă în primă fază ai senzația ca lucrurile nu sunt clare, e important să te deschizi spre o nouă cale, o nouă direcție și să primești tot ce vine către tine. 

O altă modalitate prin care poți da o direcție energiei aduse de Eclipsa de Soare în Berbec este aceea de a te concentra pe rutina zilnică. Cum poți crea o rutină care să se ajute să te simți susținut, hrănit și productiv? Cum poți crea o rutină care să se simtă aliniată și care să îți permită să te concentrezi pe ceea ce este cu adevărat important? Acestea sunt întrebări puternice pe care va trebui să ți le pui în preajma Eclipsei de Soare. Călătorie plăcută! 

Săgetător

Cu Soarele aflat în Berbec, poți absorbi această energie de foc drept catalizator spre o mai mare vitalitate. Bucură-te pentru tot ceea ce ai realizat! Apar multiple oportunități odată cu Noul An Astrologic, așa că absoarbe energiile din jurul tău și bucură-te de ele! 

E timpul să te încrezi în visele tale și să faci un pas îndrăzneț spre a le împlini. Renunță la tot ce te împiedică să-ți atingi potențialul. Poate fi greu să renunți la temerile legate de un vis, dar e momentul să le lași la o parte și să acționezi. Uneori, ne depășim visele și propria condiție. 

Eclipsa de Soare în Berbec din 8 Aprilie, aduce o energie incredibilă pentru noile începuturi. S-ar putea chiar să descoperi că un nou proiect sau o idee creativă îți vine în cale. Această Eclipsă de Soare te susține să-ți îndeplinești toate visele și obiectivele. Fă un salt de credință, Universul este de partea ta!

Capricorn

Pentru tine, Noul An Astrologic aduce multe schimbări care te vor împinge spre direcție nouă, pozitivă și semnificativă. În următoarele luni, s-ar putea să decizi să renunți la locul de muncă actual, să treci la un program part time sau poate să renunți la un rol pe care îl ai într-un parteneriat. 

Alternativ, poate apărea o nouă oportunitate de angajare care te va pune pe o altă poziție. Toate schimbările pe care le vei experimenta în perioada următoare sunt legate de scopul tău. Poate a venit momentul să-ți reorganizezi timpul și să te concentrezi doar către acele scopuri și direcții care îți aduc satisfacție. 

Eclipsa de Soare în Berbec din 8 Aprilie îți va muta atenția către casă și familie. Poate că cineva din familie are nevoie de prezența ta, sau familia ți se extinde prin apariția de noi membri. Nu este exclusă nici mutarea din locuință sau decizia de a începe să renovezi casa în care locuiești. 

Sentimentul de “acasă” va fi pus sub lupă. Te simți acasă în interiorul tău? Aceasta este o întrebare pe care va trebui să o explorezi în perioada următoare. 

În general, începutul Anului Astrologic și sezonul Berbecului provoacă o serie de schimbări, însă toate vor fi benefice pentru tine. 

Vărsător

O nouă călătorie în jurul Soarelui a început, așa că folosește această energie pentru a te sărbători și pentru a-ți mulțumi pentru tot ceea ce ai făcut până acum. Pune mâna pe inimă, inspiră adânc și în timp ce expiri, trimite multă iubire către tine. Recunoaște tot ceea ce ai realizat, onorează toate experiențele și bucură-te de locul în care ești astăzi. 

Ia-ți un moment pentru a sărbători anul astrologic trecut și pentru a simți entuziasmul noului început. Deși Noul An Astrologic este despre noi începuturi, Universul ne oferă și oportunitate de a curăța dezordinea și de a crea un spațiu nou. Dacă simți nevoia de curățare, de a da drumul la ceva, ascultă-ți intuiția. Rămâi deschis și ai încredere în proces. 

Eclipsa de Soare din Berbec îți deschide calea spre un nou început și îți ghidează pașii spre o nouă direcție. Această nouă direcție poate ține de creativitate și de comunicare. Dacă ți-a trecut vreodată prin minte să începi un podcast sau să scrii o carte, această Eclipsă de Soare te susține. 

Orice proiect care ține de creativitate sau de comunicare va fi susținut. Vei primi ghidare, așa că rămâi deschis și fii atent la semnele pe care Universul ți le trimite în cale. Bucură-te de călătorie! 

Pești

Soarele abia a părăsit semnul tău și odată cu asta, s-a instalat un val de claritate în viața ta. De regulă, Soarele strălucește puternic, dar după ce apune, poți vedea lucrurile mai clar. Ceea ce a fost orbit de razele sale, devine mult mai clar acum, așa că, rămâi deschis la noile perspective și oportunități care îți apar. 

În perioada următoare îți vei adresa multiple întrebări de explorare. Te vei scufunda în subconștientul tău și vei acorda o mai mare atenție viselor și gândurilor care îți apar. Ești ghidat să eliberezi toate energiile stagnante care nu-ți mai sunt de folos.

Pe măsură ce te apropii de Eclipsa de Soare din Berbec de pe 8 Aprilie, te simți tot mai ghidat de inspirație și de energia proaspătă din jurul tău. Eclipsa de Soare îți deschide calea către noi începuturi. 

Ești încurajat să începi un nou capitol al vieții tale. Acest nou capitol este legat de intuiția ta, de valoarea ta și de chestiuni ce țin de finanțe. S-ar putea să primești vești bune în sectorul financiar, așadar, deschide-te către abundență. 

Sursă articol: www.foreverconscious.comAstro Shop

Cele mai noi articole