Cu capul în nori: Soarele în conjuncție cu Neptun în Pești

Autor: Nicoleta Svârlefus - duminica, 10 martie 2024, 3769 vizualizari

În data de 17 Martie, Soarele face o conjuncție cu Neptun în semnul Pești. În jurul acestei date, e posibil să fie o adevărată provocare să ne concentrăm, să fim coerenți, productivi sau hotărâți și disciplinați. Sunt zile în care totul se poate simți mai fluid, încețoșat, ambivalent.

Mare atenție în preajma zilei de 17 Martie, mai ales dacă avem de luat decizii importante sau dacă avem ceva de semnat. Cu Soarele conjunct cu Neptun în Pești, există riscul să ne scape din vedere tot felul de detalii sau să ne fie ascunse anumite informații esențiale

APASĂ AICI PENTRU HOROSCOP PERSONAL 2024.

Recomandat în acele zile este să ne focusăm mai degrabă pe activități ce țin de relaxare, care nu ne solicită prea mult, nici fizic și nici psihic. Activitățile creative și recreative, vacanțele, plimbările în natură și procesele ce presupun blândețe sunt cele mai potrivite pe perioada conjuncției Soarelui cu Neptun. 

E bine să nu ne suprasolicităm, să nu tragem de noi și nici să nu ne străduim să avem o gândire ce presupune precizie. Dacă totuși sunt activități pe care nu le putem amâna și care implică negocierea, trimiterea unor documente sau a unor răspunsuri importante, va trebui să fim mai atenți decât de obicei. Să verificăm de două ori ceea ce am scris, ceea ce am spus, pentru că e posibil să ne joace feste atenția și vigilența

Tranzitul Soarelui în conjuncție cu Neptun ne predispune la sensibilitate excesivă, la empatie și există riscul să percem mai intens emoțiile colective. De aceea, în aceste zile am face bine să avem grijă de noi, având grijă de spațiul, energia și emoțiile noastre, alegând conștient cu cine, unde și cât ne însoțim.

Nicoleta Svârlefus  
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe   
🌐 Facebook 🌐 Instagram Astro Shop

Cele mai noi articole