Maturizare relațională: Venus în conjuncție cu Saturn în Pești (22 Martie 2024)

Autor: Nicoleta Svârlefus - miercuri, 13 martie 2024, 4733 vizualizari

Conjuncția Venus - Saturn în Pești din 22 Martie, poate fi un adevărat dar, în contextul ăsta agitat din punct de vedere relațional. Poate fi un moment de așezare, un moment de responsabilizare, de maturizare emoțională.

În apropierea datei de 22 Martie ne putem lua angajamente serioase și devenim mai conștienți de poziția noastră într-o relație sau într-un parteneriat. Venus împreună cu Saturn în Pești îmbină disciplina cu compasiunea, visarea cu ancorarea în realitate și creativitatea cu eforturile susținute. Vorbim despre o abordare mai coerentă  și în același timp empatica, în relațiile noastre. 

Ziua de 22 Martie poate fi considerată precum o ancoră în toată agitația și confuzia dată de energia semnului  Pești. Conjuncția dintre Venus și Saturn s-ar putea să mai așeze puțin lucrurile, să le ancoreze, să ne ajute să ne dăm seama ce nevoi avem sau ce responsabilități este necesar să ne asumăm pentru a avea o viață împlinită. 

În preajma zilei de 22 Martie vom fi tentați să purtăm discuții serioase despre planurile sau angajamentele pe termen lung legate de relații, de copii, de proiecte creative sau de finanțe. 

Este ca un test de maturitate prin care e nevoie să trecem pentru a ajunge la un alt nivel. Pentru unii poate fi vorba despre oficializarea unui parteneriat sau a unei relații, pentru alții poate fi despre încheierea unei colaborări sau a unei relații, poate fi despre negocierea unor termeni, despre a lua niște decizii importante care ne pot schimba viețile. 

Venus în Pești este despre iubire necondiționată, despre lipsa controlului și a regulilor. Saturn în Pești este despre construcție prin manifestare, despre asumarea responsabilității și despre rezultate concrete. Așadar, prin conjuncția din 22 Martie a celor două planete asistăm la o îmbinare a energiei masculine și disciplinate a lui Saturn, cu cea feminină și iubitoare a lui Venus. 

Nicoleta Svârlefus
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe   
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole