Fabrică de idei: Mercur în Vărsător (5 Februarie - 23 Februarie) 

Autor: Nicoleta Svârlefus - sambata, 03 februarie 2024, 2722 vizualizari

Pe 5 Februarie, Mercur s-a mutat din Capricorn în Vărsător, schimbându-se complet registrul. Am trecut de la energia așezată, organizată și pragmatică a Capricornului, la energia extraterestră, originală și unică a Vărsătorului.  

Mercur este în exaltare în acest semn. Aici, vorbim despre o gândire progresistă, o minte a viitorului, prin viziune, idei noi, inspirație și inteligență lucidă. Este accesat geniul nativ din fiecare.

Unde mai pui că, exact la intrarea în Vărsător, Mercur a dat nas în nas cu Pluton și punând la cale treziri, revelații incredibile, explorări ale adevărurilor greu de văzut până acum.

Când Mercur trece prin Vărsător, încep să "se învârtă rotițele minții" cu o viteză amețitoare. Aici, emoțiile sunt desuete, iar abordarea situațiilor din viața noastră se poate face cu mai multă detașare, nonconformism, originalitate, îndrăzneală.

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024

Suntem surprinși de propriile idei. Și e important să credem, totuși, în ele, oricât de inadecvate le considerăm. Pentru că doar cei care pot trece de propriile limitări și judecăți, pot folosi cu adevărat energia aceasta în sensul dezvoltării și progresului. N-ar fi rău să ne re-evaluăm și intențiile, dorințele, rezoluțiile de la început de an. Să le triem, dacă e cazul, și chiar să le schimbăm pe baza a ceea ce simțim că e adevărat pentru noi acum.

Mercur în Vărsător reprezintă, pentru fiecare, un laborator al ideilor noi și e important cum îl folosim. În acest sens, recomand: 
- să-ți notezi ideile faine, care te inspiră și te motivează 
- să te concentrezi pe soluții, dezvoltare, înaintare, în orice situație 
- să înveți ceva nou 
- să cunoști oameni noi 
- să-ți împingi limitele gândirii cât mai mult, evazând mintea și făcând alegeri cât mai conștiente și îndrăznețe 
- să alegi ce simți tu că ți se potrivește și nu ce spune lumea  
- să împărtășești cu oameni pe care-i simți pe aceeași lungime de undă 
- să ceri, să(te) întrebi  
- să fii creativ/ă și să răspunzi într-un mod nou unei situații vechi 
- să inovezi o zona de viață care nu-ți mai aduce bucurie 
- să-ți antrenezi mintea să se concentreze pe ceea ce e constructiv

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024

Pe perioada tranzitului lui Mercur în Vărsător se recomandă să fim foarte atenți la tendința de a fi rigizi și chiar fixiști în unele cazuri. Vom fi tentați să ținem cu dinții de unele puncte de vedere și să credem că deținem adevărul absolut. Este posibil să apară conflicte în relațiile cu ceilalți. Cel mai bine, în astfel de situații, este să ne adaptăm și să așteptăm momentul potrivit, să avem răbdare să se liniștească apele. 

Pe de altă parte, Mercur în Vărsător ne oferă și daruri de preț, dacă suntem dispuși să plătim prețul disconfortului oferit de energia Vărsătorului. 

Energia Vărsătorului poate fi provocatoare în multe feluri, iar modul în care relaționăm cu ceilalți poate deveni provocator și enervant, pentru că ne scoate din zona de confort.  Mercur în Vărsător ne va provoca la discuții care își așteaptă soluțiile, care sunt foarte îndrăznețe, care sunt nonconformiste. 

În intervalul 5 - 23 Februarie vom fi mult mai raționali, mai detașați și mai centrați. Nu ne vom mai lăsa copleșiți de emoții și vom privi lucrurile la rece. 

Iată ce posibilități se deschid pentru fiecare zodie:

Berbec - relații, clienți, proiecte, idei de promovare noi. 
Taur - abordare nouă în carieră, soluții inteligente și nonconformiste, clarificări în relațiile importante. 
Gemeni - învățare, evoluție, înțelegere nouă. Aspirații, conștientizări, planuri de călătorii inedite. 
Rac - idei ingenioase cu privire la dislocarea/accesarea unor fonduri, surse și resurse noi, clarificări în asocieri, intuiție și revelație. 
Leurelații și propuneri noi, abordare ieșită din tipare a unor parteneriate, încheierea unor contracte care au stagnat. 
Fecioară - soluții neașteptate în zona muncii și sănătății, găsirea unor terapii de ultimă oră sau implementarea unor idei avangardiste în muncă. 
Balanță - creativitate neobișnuită, deschidere către aventură, gândire orientată spre succes, abordarea detașată a relației de iubire. 
Scorpionînțelegere nouă în privința nevoilor sufletești și a relațiilor din familie, detașare, inspirație și creativitate în chestiuni legate de casă, de o afacere de familie sau de confortul în cămin. 
Săgetător - excelente abilități de comunicare, deschidere către învățare a ceva nou, curiozitate, conversații inspiraționale, cercetare, călătorii deschizătoare de posibilități noi. 
Capricornidei ingenioase cu privire la creșterea nivelului de prosperitate și valorizarea talentelor și a muncii, cheltuieli cu studiile, călătoriile, și mijloacele de învățare. 
Vărsător - inspirație, idei exprimate elocvent, farmec în comunicare, echilibrarea unor aspecte care au fost neglijate, revelații. 
Pești - procese mentale dinamice, intuiție, deschidere către alte planuri ale existenței, observare, înțelegere și conștientă de sine.

Nicoleta Svârlefus 
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe 
-----   
🌐 Facebook 🌐 Instagram Astro Shop

Cele mai noi articole