Mesajul îngerilor pentru luna APRILIE 2024

Autor: Delia Muresan - luni, 01 aprilie 2024, 4202 vizualizari

Călăuzire intuitivă pentru luna APRILIE cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi:  Butterfly Oracle Cards – Doreen Virtue, The Spirit Messages Oracle Cards – John Holland, Angel Dreams Oracle Cards – Melissa Virtue, The Power of Surrender Cards – Judith Orloff, M.D. și Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan.

Atmosfera generală

În această lună din setul de tarot avem acest cavaler de aer care ne spune că  în viața noastră o să vină o persoană cu energie masculină sau această persoană, care exista deja în viața noastră, va avea un impact asupra noastră.  Aceasta persoană este inteligentă, hotărâtă, idealistă, neobosită, pragmatică. Este o persoană care vine să  bage „bota prin gard”, care vine să ne stârnească, care vine să ne spună “ce faci, frate, tot nu faci nimic?!” El, cavelerul de aer, vine să ne scoată din zona de confort și noi va fi nevoie să fim foarte atenți, să nu acționăm, să nu fim influențați de energia persoanei respective, pentru că putem să facem alegeri greșite. Trebuie să ne alocăm timp să revizuim toate opțiunile, să găsim soluții creative, dar să nu ne lăsăm influențați de persoana aceasta care simțim cumva că ne suflă în ceafă, care pune presiune și care ne zice „hai odată”. Indiferent despre ce este vorba, să găsim soluții, chiar și dacă este vorba despre șeful sau șefa noastră. Cerem călăuzire și putem găsi soluții creative. Rugăm îngerii: “am nevoie de ghidare să știu ce pot să fac în contextul aceasta, pentru că acestă persoană vrea să mă determine să fac ceva ce eu nu vreau să fac sau nu simt să fac”.

Deci poate să fie un context de șantaj emoțional. Nu zic că nu este cazul să luăm decizii, eu zic că este cazul să luăm decizii, dar deciziile pe care noi ni le asumăm și nu deciziile pe care ni le impun alții. 

Cartea completare de la Arhanghelul Mihail ne spune să lucrăm energetic, deci mult mai multe curățări, meditații, să ne conectăm cu intuiția noastră, să cerem ajutorul, dacă este cazul, putem face o citire, să primim o altă perspectivă de la altcineva. Foarte important este să cerem ajutorul, să lucrăm energetic, să ne poziționăm, pentru că altfel o să fim foarte presați sau o să ne simțim în acel șantaj. 

Cartea din setul The Shaman’s Dream în luna aceasta, aprilie, ne vorbește despre iertare. Ni se spune că ni se ia vălul, putem avea tot felul de surprize. Poate această persoană sau alte persoane ne vor influența și noi va trebui să le iertăm sau ne dăm seama că persoana aceasta a reprezentat un tipar în viața noastră, că de foarte multe ori am acționat greșit sau nu ne-am asumat ceva, pentru că o astfel de persoană a venit în viața noastră și ne-a influențat decizia. Noi trebuie să iertăm toate aspectele noastre care au „fost păcălite”. 

Este o lună în care o să vedem clar persoanele care au profitat de noi sau cele care au fost mereu pe bază de interes, persoane cărora acum trebuie să le punem anumite limite și să ne asumăm că ele pot ieși din viața noastră. Întotdeauna o relație trebuie să fie de ambele părți, însă este important să ne amintim că trebuie să dai ca să primești și trebuie să știi să primești ca apoi să dai. Nu putem niciodată da ceva dacă noi suntem scurși de energie, dacă rezervorul nostru este gol. Aceasta este o altă lecție a acestei luni, să învățăm să primim, să avem grijă de noi, să ne protejăm de tot ce ne trage în jos. 

Este mai mult decât evident că ni se dă o nouă șansă, avem parte de noi începuturi și trebuie să avem curaj să mergem înainte. Va fi o lună plină de conștientizări, vom înțelege motivele pentru care am ajuns în diferite situații nefavorabile. Însă nu trebuie să ne supărăm, ci trebuie să ne iertăm, să nu punem presiune și să avem grijă de noi. 

Să fim atenți la somn, la scenarite și nevoia de a ne justifica. 

În prima jumătate a lunii

Avem parte de tot felul de teste, suntem împinși să facem treabă însă este important să fim atenți, să analizăm orice înainte de a lua o decizie. Ni se face tot felul de promisiuni deșarte, care nu au nicio bază, ni se inoculează acel simț al urgenței: dacă nu faci acum pierzi trenul etc. Clar ni se apasă pe butoane și putem reacționa, iar emoțiile noastre sunt copleștioare. Însă acum este și un moment prielnic să învățăm să spunem NU, să avem credință, să lăsăm lucrurile să curgă și să avem încredere doar în oameni ca noi, care au aceleași valori și credințe.

Nu trebuie să ne luptăm, nu trebuie să ne justificăm și foarte important este să știm că ce este al nostru este pus deoparte. Învață să ceri toate detaliile de care ai nevoie, dar nu uita să îți asculți intuiția. 

În partea doua a lunii

Oamenii își vor arată adevărata față, nu este ceva nou pentru că este parte din energia anului, dar acum noi trebuie să credem în dreptate divină și în timpul divin. Nicio persoană care ne demotivează nu merită să stea pe lângă noi, nicio persoană care ne ia din strălucire nu trebuie să mai fie acceptată în jurul nostru. Este esențial să ne luăm puterea înapoi, poate am fost în energia “mamei răniților”, iar acum înțelegem că trebuie întâi să avem grijă de noi. Va trebui să ne susținem părerile și convingerile și să ne asumăm pasul următor. Până la urmă fiecare dintre noi are un soare interior, suntem importanți, suntem lumină și trebuie să ne comportăm ca atare. Este un moment greu, dar o dată ce îl depășim ne vom bucura cu adevărat de viață.

În ultima parte a lunii

Este nevoie să învățăm să ascultăm nu doar să auzim. Noi cât de congruenți suntem? Oare noi nu i-am folosit pe alții sau oare noi nu am pus presiune pe nimeni?! Clar că avem nevoie de introspecție și nu trebuie să negăm partea noastră de contribuție la tot ce ni se întâmplă. Să fim observatori și să înțelegem că oricând putem corecta anumite lucruri, oricând putem să ne cerem iertare sau să ne asumăm greșelile. Contează mult energia pe care o punem în tot ceea ce facem, așa că nu trebuie doar să arătăm cu degetul ci trebuie să ne întrebăm cum am ajuns în acest punct. Vom avea acces la cunoaștere, vom primi mesaje prin intermediul intuiței pentru a vedea dincolo de orice văl. Important este să ascultăm ce ne spun ceilalți.

Așadar ne așteaptă o lună aprilie cu teste pe relații, cu asumarea unor decizii și cu o ancorare în realitatea noastră. Nu mai putem fugi, nu mai putem da vina, noi avem acum o hartă clară a vieții noastre, și chiar dacă vom vrea să dăm vina pe oricine ne-a șantajat emoțional să nu uităm că noi am permis asta și noi la rândul nostru avem ceva de corectat.

Una suntem!
Doamne ajută!

Autor:Delia Mureșan -www.deliamuresan.roAstro Shop

Cele mai noi articole