Eliberare emoțională: Luna Nouă în Pești (10 Martie 2024)

Autor: Nicoleta Svârlefus - marti, 05 martie 2024, 5891 vizualizari

Fenomenul de Lună Nouă în Pești din 10 Martie reprezintă un moment cu adevărat revelator, ce ne lărgește perspectiva spre un nivel mai cuprinzător, mai subtil, de cunoaștere și înțelegere. Deschide noi oportunități, cu scopul de a elibera și vindeca vechile tipare și de a ne transforma percepția asupra unor situații de viață. 

Luna Nouă în Pești ne oferă posibilitatea de a vedea și de a trăi cu adevărat miracole. Este un spațiu de creație extrem de puternic pentru aceia dintre noi care pot renunța la control prin rațiune și logică în tot și toate, fie și pentru câteva zile. Ne putem conecta la planuri mai subtile, ne putem lăsa ghidați de imaginație și putem exprima creativitatea în toate formele ei. 

Luna Nouă în Pești ne spune că e în regulă să visăm, să ne retragem în lumea noastră, să plângem dacă așa simțim nevoia. 

În preajma fenomenului de Lună Nouă în Pești e posibil să simțim nevoia de curățare, de detoxifiere emoțională, de debarasare de unele tipare pe care le-am tot plimbat din generație în generație. Poate fi vorba despre răni sau suferințe mult mai adânci și profunde și e posibil să eliberăm ceva care nu este doar al nostru. Este un fel de toxicitate care a existat în noi și în familiile noastre și pe care, acum putem să o eliberăm. Prin lacrimi neplânse la timpul lor, care vor curge mult și bine pe obrajii unora dintre noi

Atenție la toate mesajele subtile pe care le primim în preajma zilei de 10 Martie. Chiar dacă în primă fază nu vedem și nu înțelegem sensul și logica viselor, a senzațiilor și a trăirilor, e momentul să ne bazăm pe intuiție.

APASĂ AICI PENTRU "PROFILUL ASTRO SPIRITUAL".

Cu câteva zile înainte de fenomenul de Lună Nouă în semnul Pești și câteva zile după, putem resimți emoții intense care ne pot conduce către incertitudine, neclaritate și confuzie. Va trebui să ne centrăm, să fim prezenți în viețile noastre și să începem un proces de transformare personală, setându-ne pași concreți. 

Sunt binevenite toate tipurile de practici care ne pot aduce mai aproape de conexiunea cu Sinele nostru autentic. Așadar, se recomandă meditația, rugăciunea sau orice practică spirituală cu care rezonăm și simțim că e potrivită pentru noi. Sunt binevenite plimbările în natură, de preferat în zone cu apă. Activități precum desenul și scrisul sunt încurajate în acele zile, deoarece inspirația curge într-un mod complet diferit. Ne putem conecta unii cu ceilalți prin cuvânt, vin ideile și informațiile din interiorul nostru și e important să le observam si sa le acordam atentie. 

Având în vedere că Luna Nouă are loc în semnul Peștilor, care prin definiție este un semn spiritual, putem percepe energia acestui fenomen precum o conexiune Universală. Energia Lunii Noi în Pești ne îndeamnă să renunțăm la granițe și limitări și să ne scufundăm în oceanul infinit dătător de credință, cu detașarea de material și apropierea de divinul din noi și de Dumnezeu așa cum îl percepe și înțelege fiecare, cu iubire universală și necondiționată. Suntem invitați la reconectarea cu Dumnezeu și cu ce este mai sfânt în fiecare dintre noi. 

Putem simți mai multă compasiune, se trezește în noi altruismul și spiritul de sacrificiu. Suntem inspirați să contribuim, să fim sprijin emoțional pentru cei care au nevoie de noi. 

APASĂ AICI PENTRU "PROFILUL ASTRO SPIRITUAL".

Luna Nouă în Pești este despre umanitate, despre compasiune și despre creație. Se deschid noi direcții de evoluție și creștere personală fără ca noi să putem controla acest proces, de aceea e important să fim fini observatori și doar să ne ghidăm pașii delicat și cu blândețe.

Putem fi alchimiștii propriei lumi interioare și exterioare, cultivând iubirea necondiționată și empatia, onorand emotiile, sensibilitatea si creativitatea. 

Nicoleta Svârlefus
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe   
🌐 Facebook 🌐 Instagram Astro Shop

Cele mai noi articole