Comoara ascunsă din spatele rănilor noastre: Mercur în conjuncție cu Chiron în Berbec (20 Martie 2024)

Autor: AstroCafe.ro - marti, 12 martie 2024, 2329 vizualizari

Pe 20 Martie 2024, Mercur face o conjuncție cu Chiron în Berbec. Aceasta este prima conjuncție dintr-o serie de trei. Celelalte conjuncții au loc în Aprilie (cu Mercur retrograd) și în Mai.

Întâlnirea dintre Mercur și Chiron reprezintă o oportunitate de a ne uita la rănile noastre și de a descoperi comoara ascunsă din spatele acestora, care se poate traduce în înțelepciune și creștere personală. 

Cu Mercur în conjuncție cu Chiron, orice cuvânt, gând sau amintire ne poate redeschide răni vechi. Așadar, se recomandă prudență în comunicarea cu ceilalți.

Când Mercur se întâlnește cu Chiron, deseori ne amintim lucruri dureroase pe care le-am auzit de la cineva. Poate fi vorba despre proprii părinți sau rude care ne-au agresat, profesori care ne-au subminat încrederea în noi, colegi sau prieteni care ne-au făcut să ne simțim inadecvați și ne-au creat sentimentul că nu suntem suficienți așa cum suntem. 

Acest tranzit este o oportunitate de a săpa mai adânc spre a identifica acele rădăcini ale durerii noastre. Suntem invitați să privim cu acceptare și înțelegere toate experiențele din viața noastră care ne-au provocat suferință. Este un moment important pentru a face pace cu trecutul și pentru e elibera tot ceea ce nu ne mai servește. 

Conjuncția lui Mercur cu Chiron în Berbec este despre a ne folosi de înțelegerea durerii și a transformării interioare pentru a-i inspira pe ceilalți.

Sursă articol:www.astrobutterfly.com 
-----
🌐 Facebook 🌐 Instagram Astro Shop

Cele mai noi articole