Accesează energiile vindecării cu acest RITUAL de Lună Plină în Fecioară (24 Februarie 2024)

Autor: AstroCafe.ro - luni, 19 februarie 2024, 4382 vizualizari

Luna Plină din 24 Februarie 2024, deține niște energii puternice de vindecare pe care le putem folosi pentru a obține o stare profundă de bine și pace interioară. 

Pentru a vă ajuta să vă bucurați pe deplin de beneficiile fenomenului de Lună Plină în Fecioară, puteți folosi un ritual care să vă ghideze.

Ritualul ceaiului la Luna Plină în Fecioară

Veți avea nevoie de următoarele: 
• Instrument de curățare a aurei la alegere (salvie, Palosanto, tămâie, bol tibetan, etc.) 
• Meditație de liniștire a sufletului (găsiți mai multe variante pe youtube) 
• Ingrediente pentru a vă prepara propriul ceai de plante (de exemplu, frunze de mentă, felii de lămâie, felii de ghimbir, miere etc.) 
• O cană cu apă  fierbinte (pentru prepararea ceaiului) 
• Pix și hârtie

Direcții:

1) Începeți prin a utiliza instrumentul de curățare a aurei ales. Pe măsură ce vă curățați corpul, nu ezitați să rostiți următoarea mantră:

Mă iubesc un pic mai mult în fiecare zi. Lucrez să eliberez și să renunț puțin mai mult la stres și la anxietate în fiecare zi. Astăzi, îmi susțin corpul, curățând și eliberând tot ceea ce mă blochează, tot ceea ce mă provoacă, tot ceea ce mă ține în frică. Mă simt ușor/ușoară, mă simt deschis/ă. Știu că sunt iubire. Energia mea este protejată și curată. Mulțumesc. Mulțumesc. Mulțumesc."

Apoi, utilizați instrumentul de curățare a aurei pentru a curăța împrejurimile și ingredientele folosite pentru ceai. În timp ce faceți acest lucru, nu ezitați să rostiți următoarele:

“Ridic energia acestui spațiu, creând spațiu pentru a aduce mai multă dragoste, bucurie și recunoștință. Acest spațiu este înconjurat de dragoste și lumină. Aceste ingrediente sunt binecuvântate cu dragoste și lumină. Spațiul meu este curățat, spațiul meu este plin de energie, abundență și pace. Mulțumesc. Mulțumesc. Mulțumesc."

2) Adunați toate ingredientele pentru ceai, inclusiv cana cu apă fierbinte. Luați unul dintre ingredientele alese și țineți-l în mâini. Programați-vă ingredientul cu o intenție care este orientată spre a susține o stare de bunăstare.

Poate fi orice care vă aduce mai multă pace, liniște și bucurie. Puteți să vă declarați intenția cu voce tare sau pur și simplu să o transmiteți telepatic, ingredientului. Asigurați-vă că îi mulțumiți ingredientului pentru că v-a păstrat intenția înainte de a-l pune în cana cu apă fierbinte.

Repetați acest proces pentru toate ingredientele pe care le folosiți la ceai. Puteți să vă schimbați afirmația sau să lucrați cu aceeași.

3) Acoperiți-vă ceaiul în timp ce îi permiteți să se infuzeze. În timp ce așteptați ca ceaiul să se prepare, ascultați o meditație de liniștire a sufletului.

4) După meditație, sorbiți câteva guri de ceai. Simțiți cum vă reîncărcați pe măsură ce sorbiți fiecare gură de ceai. Pe măsură ce beți ceaiul, începeți să scrieți în jurnal, sau pe foaia de hârtie pregătită.

Încercați să scrieți timp de aproximativ 15-20 de minute: 
La această Lună Plină, vreau să eliberez... 
Corpul meu spune... 
Viziunea mea pentru 2024 este... 
Pot crea mai multă ușurință prin...

5) Odată ce ați terminat de scris, reflectați asupra tuturor informațiilor care apar. Pe măsură ce continuați să beți ceaiul, recitiți ceea ce ați scris.  

Dacă nu doriți să terminați de băut tot ceaiul, puteți turna apa afară. Dacă este posibil, returnați toate ingredientele folosite la prepararea ceaiului, înapoi în natură, îngropându-le în Pământ.

Fie primit!

Sursă articol: www.foreverconscious.comAstro Shop

Cele mai noi articole