Deschide-te spre o NOUĂ VIAȚĂ! Venus în Vărsător, 16 Februarie - 12 Martie 2024

Autor: Nicoleta Svârlefus - luni, 12 februarie 2024, 5462 vizualizari

Pe 16 Februarie, Venus, planeta frumuseții, a plăcerilor și a relațiilor ajunge în Vărsător, unde devine imprevizibilă și nonconformistă. 

Dacă în Capricorn, Venus nu s-a simțit foarte bine, pentru că a trebuit să fie sobră și serioasă iar relațiile noastre au devenit mai pragmatice, în Vărsător, Venus devine jucăușă și detașată. Ceea ce înseamnă că ne putem dori mai multă libertate de expresie în relații, deschidere către lume, mai multă joacă, stimularea inspirației în interacțiunile noastre cu ceilalți și mai puțină izolare și atașament. 

Cu Venus în Vărsător nu mai facem alegeri în funcție de emoții sau în funcție de beneficiile pe care le urmărim, ci devine vital să alegem în funcție de potențialul evolutiv pe care ni-l oferă un context/o relație/ o întâlnire sau colaborare. 

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024

În intervalul 16 Februarie - 12 Martie vom simți nevoia de mai multă libertate și probabil că o să ne orientăm către tot felul de activități care ne scot din rutină, din plictiseală și din liniaritatea în care unii dintre noi am intrat de ceva vreme. 

Venus în Vărsător ne îndeamnă să experimentăm ceva nou, să cunoaștem oameni noi, să intrăm în grupuri noi, să socializăm și să facem schimb de idei. Ne dorim să comunicăm, să învățăm lucruri noi, să citim cărți noi, cumva apetitul nostru pentru tot ceea ce este nou se deschide. 

Să nu uităm că în Vărsător, pe lângă Venus care își face intrarea în 16 Februarie, se mai află și Mercur, Marte, Soarele și Pluton. Cu asemenea adunare în același semn, circuitele noastre se încing destul de tare. 

Întâlnirea dintre Venus și Pluton în Vărsător se concretizează prin transformări uriașe la nivel de emoții, sentimente și relații. Este șansa fiecăruia de a încheia niște cicluri relaționale constrângătoare, nesănătoase și de a ieși din tipare toxice. 

Poate fi finalul unui tipar pe care l-am tot întâlnit în viața noastră, în relațiile noastre și acum avem oportunitatea să transmutăm acea energie și să ne mutăm pe o altă linie de destin. 

Venus în Vărsător ne oferă deschidere către tot ce înseamnă nou, altfel, diferit, tot ce ne-ar putea trezi la viață. Vorbim despre o viață privită dintr-o cu totul altă perspectivă și energie, o viață complet nouă

Se recomandă să ne mai luăm din când în când câte o pauză de la agitația mentală, să mai respirăm, să mai facem mișcare și să ne mai liniștim mintea pentru că altfel tinde să o ia razna.

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024

Venus în Vărsător formează niște aspecte interesante și cu planeta Uranus. Prin urmare, putem să avem susținere, să ne vină idei, să primim invitații și să avem succes neasteptat cu ajutorul femeilor. 

E posibil să vină tot felul de oportunități către noi, să se deschidă niște căi și niște drumuri inedite. Așadar, se recomandă să fim atenți la toți oamenii noi pe care îi vom cunoaște între 16 Februarie și 12 Martie și la mesajele/informațiile care ajung la noi prin aceștia.

Tranzitul lui Venus în Vărsător ne va forța să facem alegeri și să trăim experiențe care ne pot scoate din zona de confort. Căci, nu-i așa, pentru a progresa, pentru a face un SALT, e nevoie uneori să răsturnăm întreaga realitate.

Nicoleta Svârlefus
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe 
-----
🌐 Facebook 🌐 Instagram Astro Shop

Cele mai noi articole