SCANAREA energetică a corpului: Cum identifici blocajele?

Autor: AstroCafe.ro - luni, 19 februarie 2024, 2274 vizualizari

Putem detecta schimbări subtile în propriile  corpuri, efectuând în mod regulat o scanare energetică.

Fiind vehicul viu pentru Spirit, corpul nostru merită atenție și îngrijire. Putem aduce beneficii în starea noastră generală, putem preveni bolile și ne putem vindeca rănile, concentrându-ne în mod regulat energia mentală și spirituală asupra funcționării corpului nostru. Acest lucru se poate face efectuând o scanare corporală.

Începeți prin a vă întinde într-o poziție confortabilă. Respirați profund de trei ori, prin inspirație aduceți energie proaspătă și curată, prin expirație; eliminați energia stagnantă. Vizualizați o rază de soare, care vă intră în corp, prin creștetul capului. Simțiți cum această lumină puternică și purificatoare, scanează încet, fiecare părticică din interiorul corpului vostru. Permiteți-i să scaneze fiecare celulă din corp, în timp ce inspirați și expirați profund. De fiecare dată când expirați, eliminați energia negativă pe care simțiți. 

Observați, fără judecată, toate modificările din corp. Senzațiile pot varia de la o persoană la alta. Este posibil să simțiți o schimbare a temperaturii corporale(cald sau rece), să vizualizați o anumită culoare sau o rază de lumină. Puteți chiar să percepeți unele sunete care vă îndrumă. 

Dacă simțiți un blocaj într-o anumită zonă a corpului, mutați-vă atenția în zona respectivă. Întrebați corpul ce reprezintă mesajul pe care vi-l transmite și ce este necesară să faceți pentru a debloca energia în acea zonă și pentru a elibera tensiunea. 

Încercați să nu judecați sau să analizați prea mult, mesajul interior pe care îl primiți. Adesea, experimentăm blocaje energetice în corp, pentru că aceasta este singura modalitate prin care corpul nostru comunică cu noi. 

E important să inspirați și să expirați de mai multe ori, cu atenția pe acea zonă, până când simțiți dizolvarea completă a energiei stagnante și reluarea fluxului energetic. Când ați terminat scanarea întregului corp, respirați adânc și expirați orice reziduu energetic pe care doriți să-l eliberați. 

Corpul nu minte și are puterea de a ne transmite o mare înțelepciune. Rănile, traumele sau blocajele existente la nivel de corp sunt adevărate lecții. Un traumatism sau o entorsă la un membru, ne poate ajuta să recunoaștem un dezechilibru la nivel interior și ne poate determina să încetinim ritmul. 

Cu cât practicăm mai des scanarea corpului, cu atât energia devine mai curată și starea noastră generală se îmbunătățește. Dacă primiți semnale, că ceva nu funcționează corespunzător în plan fizic, este recomandat să mergeți la un consult de specialitate pentru a primi un diagnostic. 

Când ați terminat scanarea, nu uitați să-i mulțumiți corpului vostru minunat și uimitor, care vă ține aici pe Pământ. 

Sursă articol: www.dailyom.comAstro Shop

Cele mai noi articole