Marte în Pești (23 Martie - 30 Aprilie). Ce domenii din viață vor fi activate pentru fiecare semn zodiacal?

Autor: Nicoleta Svârlefus - sambata, 16 martie 2024, 9519 vizualizari

Pe 23 Martie, planeta acțiunii, a impulsului, a curajului și a inițiativei, intră în sensibilul și enigmaticul semn al Peștilor unde va sta până pe 30 AprilieMarte nu se simte deloc în largul lui în Pești, fiind vorba despre două energii complet diferite. Nu ne putem aștepta la cine știe ce acțiune sau inițiativă pe perioada acestui tranzit. Și, de fapt, toate acțiunile sunt mai subtile, chiar ascunse.

Cu Marte în Pești ar trebui să mizăm pe intuiție, nu pe logică. Pe creativitate și inspirație. Pe geniul din noi. Pe capacitatea de a crea bazându-ne pe legile Universului. Pe adevăr, pe ceea ce ne dorim și nu pe ceea ce vor alții să fim sau să facem. 

APASĂ AICI PENTRU ASTROGRAMA NATALĂ.

E posibil să avem o stare de moleșeală si letargie, avem senzația că nu ne putem mobiliza pentru a acționa în direcția pe care ne-o dorim. Ce trebuie să știm cu Marte în Pești, este că acțiunile sunt mai degrabă indirecte și subtile. Trebuie limitat efortul fizic, deoarece vom resimți o presiune destul de mare la nivel psihic și emoțional, de aceea e important să nu depunem eforturi acolo unde nu se impune acest lucru.

Cu Marte în Pești, mai degrabă câștigăm luptele la nivel psihic și emoțional, nicidecum prin efort fizic. Suntem extrem de sensibili, ne dorim să contribuim, să fim de folos celorlalți. E important să rămânem centrați și echilibrați și să nu ne adâncim în tot felul de trăiri

Pe perioada tranzitului lui Marte în Pești e foarte hrănitor, sănătos și vindecător să stăm pe lângă apă sau să intrăm cât mai mult în contact cu apa. Ori de câte ori ne simțim încărcați, sensibili sau foarte conectați la suferința colectivă, se recomandă să intrăm în contact cu apa. 

Plimbările în preajma unei ape, băile la picioare cu sare, folosirea unor remedii pentru echilibrare emoțională și detoxifiere sunt binevenite. Meditația, remediile naturale, rugăciunea, psihoterapia, dansul, arta și alte activitati creative sau demersuri de transformare a conștiinței sunt de mare folos. 

APASĂ AICI PENTRU ASTROGRAMA NATALĂ.

Ce domenii din viață vor fi activate de tranzitul lui Marte în Pești pentru fiecare zodie

Berbec  
Spiritul, conștiința, legătura cu divinitatea. Este vremea acceptării, a smereniei dar și a dușmanilor ascunși. 

Taur
Prietenii, sponsorii, protectorii, proiectele. Se spun și se promit multe, dar foarte puține se și concretizează.

Gemeni
Cariera este supusă fluctuațiilor și confuziei. Motivația se poate diminua.

Rac  
Schimbarea unor concepții, credințe și convingeri. Schimbarea viziunii de viață prin conectarea la Conștiința Universală.

Leu
Banii altora, favorurile, bunurile și finanțele puse în comun cu alții. Câstiguri neașteptate.

Fecioară 
Parteneriatele oficiale (căsătoria, asocierile) și imaginea socială pot suferi din cauza lipsei de sinceritate. 

Balanță
Sănătatea, relațiile cu subalternii, serviciul, sarcinile zilnice. Oboseală și lipsa entuziasmului. Inspirația și intuiția sunt de bază.

Scorpion
Iubirea, aventurile, distracția, creativitatea, sunt potențate. În iubire, există dualitate si confuzie.

Săgetător
Casa, căminul, familia, părinții, subconștientul, emoțiile. Încărcătura psihică mare, remușcări, regrete. Schimbări în casă, instabilitate.

Capricorn
Comunicarea, călătoriile, actele scrise, anturajul. Călătoriile necesita prudență. Lipsa sincerității și dualitate în comunicare. 

Vărsător
Banii munciți, atitudinea față de resursele materiale, stima de sine. Vin bani, dar sunt scăpați printre degete. Lipsa clarității și a organizării.

Pești
Personalitatea, atitudinea, comportamentul. Peștii sunt potentați de această energie, dar exista multă ambiguitate în acțiunile și deciziile lor. 

Nicoleta Svarlefus 
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe   
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole