Venus în Pești (12 Martie - 5 Aprilie 2024)

Autor: Nicoleta Svârlefus - marti, 05 martie 2024, 4948 vizualizari

Între 12 Martie și 5 Aprilie, Venus călătorește prin Pești, semnul ei de exaltare. 

Pentru noi, e ca un dar, un răsfăț cosmic venit parcă exact cand era mai multă nevoie, în mijlocul unui context destul de agitat și tensionat. Acest tranzit aduce multă căldură, tandrețe, compasiune, altruism.

Spiritul de sacrificiu se trezeste în unii dintre noi, va fi frecvent prezent și nu trebuie înțeles neapărat într-un sens negativ. Vom fi mai dispuși ca altădată să fim în sprijinul celorlalți, suntem mai interesați de ceea ce se întâmplă în jurul nostru și în lume. 

APASĂ AICI PENTRU DETALII DESPRE PRODUSUL "PROFIL AFECTIV".

Venus în Pești atinge locuri sensibile din inimile noastre și vom fi puși în situația de a aduce reconcilierea în anumite situații pe care, în alte condiții, le-am fi gestionat într-un mod radical.

Ne mai îndulcim puțin sufletul și ni se deschide o perspectivă mai iubitoare și mai tolerantă. Dacă au existat conflicte sau nemulțumiri în relații, cu Venus în Pești devenim mai înțelegători și mai iertători.

Venus în Pești oferă o nouă perspectivă asupra iubirii, care trece dincolo de limitele lumii materiale. Iubim mult mai mult și iubirea este mult mai cuprinzătoare. Iubirea se simte pentru oameni, pentru plante, pentru animale și pentru tot ceea ce ne înconjoară.

În perioada cuprinsă între 12 Martie și 5 Aprilie, avem acces la energia feminină din interiorul nostru, suntem mai receptivi, răbdători, creativi și inspirați. Vom simți chemare către preocupări care ne aduc bucurie sufletească, liniște și deschidere artistică și spirituală. S-ar putea să descoperim niște lucruri interesante legate de nevoile autentice ale sufletului nostru pe perioada acestui tranzit. 

Venus în Pești este despre iubire necondiționată, despre lipsa controlului și despre lipsa regulilor în iubire și nu numai.

Nicoleta Svârlefus  
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe   
🌐 Facebook 🌐 Instagram Astro Shop

Cele mai noi articole