Reinventarea RELAȚIILOR: Conjuncția Venus - Marte, 22 Februarie 2024

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 16 februarie 2024, 2526 vizualizari

Venus și Marte se vor alinia pe 22 Februarie 2024 în zodia Vărsătorului, aducând strălucire, creativitate, armonie și întâlniri surpriză între sufletele pereche. 

Venus este Zeița Iubirii, iar Marte este Războinicul Neînfricat. Întâlnirea dintre Venus și Marte aduce fuziunea între cele două energii, având efect asupra noastră cu o săptămână înainte de 22 Februarie și o săptămână după această dată. 

Când Venus și Marte se unesc, experimentăm o renaștere a energiilor fiecărei planete în parte și se trezește în noi atât energia feminină cât și energia masculină. Această trezire ne va ajuta să ne schimbăm atitudinea față de sexualitatea noastră, față de relațiile noastre și față  energiile feminine și masculine din interiorul nostru 

Pe lângă Eclipsele din acest an din Berbec și din Balanță, conjuncția dintre Venus și Marte poate reprezenta punctul de începere al lecțiilor noastre de destin în relații și parteneriate (Balanța) dar și individual, prin acțiuni independente (Berbecul). 

Planeta Venus 

Venus reprezintă energia feminină sacră. Această energie trăiește în noi toți și în întreaga natură. Venus este reprezentată de linii ondulate, valuri oceanice și de procesul de curgere.

Este acea șoaptă intuitivă, acea lacrimă care se prelinge pe obraz, acea inimă deschisă și acea călătorie a unui suflet rătăcit. Este o adiere rece, sunetul ploii, al Lunii și al cerului întunecat al nopții.

În astrologie, Venus este planeta iubirii, a armoniei, a banilor și a frumuseții. Energia sa ne inspiră să ne conectăm cu Zeița noastră interioară, să ne aprindem flacăra creativității, să creăm bogăție și să ne înconjurăm de frumusețe.

Planeta Marte

Marte reprezintă energia masculină sacră. Această energie trăiește atât în noi toți cat si în întreaga natură. Marte este reprezentat de linii drepte, teren robust și de procese ce țin de acțiune. Este mintea noastră rațională, capacitatea de a spune adevărul și stabilitatea și securitatea de care avem nevoie pentru a supraviețui acestei lumi 3D. Este Soarele cald, cerul albastru strălucitor și sentimentul de împlinire când închidem ochii la sfârșitul zilei.

În astrologie, Marte este considerată planeta acțiunii, a motivației și a neînfricării. Energia sa ne inspiră să mergem înainte, să trecem peste fricile noastre și să ne găsim încrederea în puterea noastră interioară.

Cum putem profita de conjuncția dintre Venus și Marte pentru a  crea mai mult echilibru în viețile noastre? 

Dacă vă doriți să creați mai mult echilibru în viețile voastre prin energiile lui Venus și Marte, aveți mai jos câteva sfaturi:

Activarea energiei planetei Venus


Activarea energiei lui Marte
:

Ultima conjuncție dintre Venus și Marte a fost în luna Martie a anului 2022. Puteți privi înapoi la această perioadă pentru a vedea cum s-a manifestat iubirea în viața voastră, cum au fost relațiile, de frici ați depășit, cum s-a transformat energia masculină și feminină în interiorul vostru. 

Previziuni pentru conjuncția planetelor Venus și Marte

Întâlnirea dintre Venus și Marte în Vărsător poate stârni o nevoie tot mai mare de a deveni mai autentici și mai devotați față de noi înșine, în special în relațiile noastre. S-ar putea să simțim că nu mai putem trăi pentru a-i mulțumi pe ceilalți și nu le mai putem satisface așteptările. 

Atenție la posibilități:


Conjuncția planetelor Venus și Marte este un eveniment astrologic rar și reprezintă, pentru noi toți, un timp al unității. Este precum un proces de creație, cei doi iubiți cosmici întâlnindu-se pentru acel prim sărut. Conjuncția Venus - Marte este simbolul yin și yang al Universului. 
Folosiți-vă de această energie unică pentru a vă regăsi echilibrul, creativitatea și motivația. Amintiți-vă că suntem cu toții copii ai Universului și suntem conectați la tot ce este în jurul nostru. 

Sursă articol: www.foreverconscious.comAstro Shop

Cele mai noi articole