Materiale publicate de Nicoleta Svârlefus

Complacere

E impropriu spus ca ne complacem intr-o situatie. De fapt, ne complacem in povestea pe care o avem despre ea. In punctul de vedere familiar, la care nu renuntam. (Nicoleta Svârlefus)
Citeste tot articolul

Trendul feminitatii

Foarte multe femei, realizand sau auzind ca au „prea multa energie masculina”, au inceput sa caute si sa invete cum sa fie „mai feminine”. Evident, exista suficienta informatie in acest sens, exista resurse de tot felul, de la carti, la cursuri si programe de feminizare. Care...
Citeste tot articolul

Astro Shop

Odihna

Odihna nu se obtine (doar) prin somn, ci prin relaxare si acceptare a tuturor sentimentelor, trairilor, experientelor tale. Prin blandete cu tine si cu ceilalti, indiferent de situatie. (Nicoleta Svârlefus)
Citeste tot articolul

Linistea

Fiecare om este raspunzator de propria liniste. Fiecare este raspunzator de realitatea pe care o vede, o traieste si, in definitiv, o creeaza. (Nicoleta Svârlefus)
Citeste tot articolul

(H)ai noroc!

Folosit pe post de scuza in mintea celor comozi, ca si cand e ceva exterior lor, pe care il pot folosi numai daca vine, eventual cu forta si fara ca ei sa miste vreo sinapsa. Sau pe post de miracol, dat, harazire de la astre, de la mama sau de la Dumnezeu, de catre cei care barem il accepta ca posib...
Citeste tot articolul

Oameni... de obicei

Ne-am obisnuit sa le cerem oamenilor sa fie pre-vizibili. Sa-i putem aseza in cutii, in viata si in mintea noastra. Sa nu ne surprinda, ca sa dormim linistiti. Sa nu faca alegeri noi, diferite de la o zi la alta, ca sa nu ne deranjeze cutiile prin cap si sa fie cumva nevoie sa traim si sa raspundem creativ. Sa nu cumva sa ne trezeasca, sa ne provoace la viata, sa ne miste... Sa nu faca un pas prea mare inainte, dar nici in lateral, ci sa stea in locul spre care ne-am obisnuit sa privim, sa-i gasim mereu acolo unde i-am lasat, exact cum ii stim..
Citeste tot articolul

Cum te pot contamina cei din jur. Sau cum sa ramai in adevarul tau...

Oamenii sunt atenti sa nu ne "dea" bacterii si virusuri, dar unii sunt foarte determinati sa ne contamineze, poate intr-un mod mai distructiv decat ar face-o o bacterie. Cu pareri si sfaturi necerute, cu incercarea de a ne convinge sa preluam un punct de vedere, cu tot felul de informatii si povesti, cele mai multe goale si fara valoare pentru viata noastra.
Citeste tot articolul

Banii

Nu banii sunt cauza realitatii noastre financiare, ci noi suntem. Prin semnificatiile pe care le atribuim banilor si judecatile pe care le emitem, in mod repetat, despre ei. (Nicoleta Svârlefus)
Citeste tot articolul