Materiale publicate de Nicoleta Svârlefus

Luna nouă in Capricorn, 29 decembrie 2016. O promisiune divină

Ultima Luna nouă din acest an are loc în semnul Capricornului, pe 29 decembrie, la ora 8:51. Cu ascendentul in acelasi semn, Capricorn, si fiind situata în casa a XII-a astrologica, vorbim despre o incheiere, un final, o etapa lunga din viata noastra care se afla la momentul bilantului, al evaluarii si ajustarilor. E un moment in care, vrem sau nu, privim mai mult inapoi decat inainte, ca si cum inca mai avem ceva de vazut, de inteles si de invatat, inainte sa ne vedem de drum.
Citeste tot articolul

Luna nouă în Săgetător. #Saltul

Semnul expansiunii și al explorării, al libertății și entuziasmului, guvernat de Jupiter. Se deschide acum un ciclu de 28 de zile, în care e important în ce investim energie și atenție. Fiind un semn guvernat de Jupiter, totul tinde să fie amplificat, și într-un sens și in altul. Primim și mai mult din ceea ce hrănim, mentinem în atentie, în gând și cuvânt, lucrurile despre care vorbim neîncetat se înmulțesc, cresc, se dezvoltă etc...
Citeste tot articolul

Astro Shop

SCORPION: mereu e loc de mai mult

Scorpionul este un semn atât de misterios, intens și ermetic din multe puncte de vedere, încât aproape că mi se pare un act de eroism să mă apuc să scriu depre el. E o energie aparte, un fel de cunoaștere permanenta a ceea ce poate fi experimentat în strafundul ființei, cu o intensitate greu de imaginat și, deseori, greu de suportat până și de cei care se presupune ca sunt familiarizați cu asta: scorpionii.
Citeste tot articolul

Abia acum invatam sa iubim

De fapt, nimeni nu a iubit cu adevarat. Toti am fost conditionati, am pus conditii si am transformat iubirea intr-o moneda de schimb: "daca faci cutare lucru, te iubesc", "daca esti cum vreau eu, poti sta cu mine", "daca ma iubesti, te voi iubi si eu", "daca te schimbi, promit sa te iubesc mai mult", etc. Ne-am mintit unii pe altii. Am facut asta in familie, cu copiii nostri, cu parintii, cu partenerii si prietenii. Am pretins ca iubim, iar in tot acest timp, am recurs la manipulare, am incercat sa-i schimbam pe ceilalti crezand ca doar asa vom fi fericiti.
Citeste tot articolul

Cine te judecă

Toți stim când suntem judecați, când cineva ne dezaprobă, invidiază... percem asta ca o energie de o anumită greutate. Știm cum ne privesc anumiți ochi, știm și când oamenii așteaptă diverse de la noi. Pur și simplu știm.
Citeste tot articolul

Te simți iubit?

Poate că prea rar ne trece prin cap să înlocuim întrebarea egoistă „mă iubești?” cu una ceva mai conținătoare de generozitate și iubire: „te simți iubit?” Adică, te iubesc în așa fel încât să simți? E bine pentru tine să fii aici? Cum te simți lângă mine? Ești în largul tău? E ceva ce te rănește din ceea ce sunt, spun sau fac? Iubirea mea ajunge la tine?
Citeste tot articolul

Dacă nu poți vedea Lumină în cineva, lasă-l în pace!

Cred ca am murit deja, când am încetat să ne mai vedem. Când nu ne-am mai simtit văzuți. Și când am încetat să-I vedem pe ceilalți. Atunci am stins luminile în noi. Și degeaba le căutăm în cai verzi pe pereți, în diplome și școli, în competiții câștigate, acumulare de diverse obiecte, întâlniri care mai de care mai importante, cumpărături și călătorii care mai de care mai interesante… Degeaba mergem la specialiști, citim, studiem, stăm cu ochii în telefoane și laptop-uri care ne aduc minte inclusiv de cei pe care i-am investit cu ceva iubire în viața asta și cărora le-am dat locuri chipurile privilegiate… Ei bine, e degeaba, dacă nu ne vedem.
Citeste tot articolul

Viața altuia

Cred că un bun remediu, pentru orice, este să încetezi să-ţi doreşti viața altuia. La gândul "a lui/ei e mai bună şi mai frumoasă". Adevărul e că nu are cum să fie aşa, poate doar să pară, de unde priveşti tu, şi anume din punctul în care vezi doar ce lipseşte, ce e găunos şi lipsit de importantă în tine şi în viața ta.
Citeste tot articolul

Luna nouă în Scorpion, 30 octombrie 2016. #Regenerare cu #Inima-n dinți!

30 octombrie 2016 (ora 19:39) este ziua Lunii noi în Scorpion și un prag important în viețile celor mai mulți dintre noi. E o zonă de tranziție, de la haos la ordine și coerență, de la frică la încredere, de la lipsa de sens, la direcție clară. Poate fi momentul de întoarcere la esență. Esența unei relații, esența ființei și a vieții: iubirea (Luna nouă are loc în casa a V-a a momentului). Și poate fi semnalul de începere a unei etape cu mai multa stabilitate, coerență, lumină, seninătate.
Citeste tot articolul