Venus în Taur (29 Aprilie - 23 Mai): Care sunt NEVOILE noastre AUTENTICE și cum le putem împlini?

Autor: Nicoleta Svârlefus - luni, 29 aprilie 2024, 3451 vizualizari

Începând cu 29 Aprilie și până pe 23 Mai, Venus se va afla într-unul din semnele sale de domiciliu, prin urmare este un eveniment astrologic pe care merită să-l onorăm. Practic, odată cu acest tranzit, Venus așează un fel de dulceață peste atmosfera agitată și încărcată din ultima perioadă. 

Venus în Taur aduce un moment de respiro și lansează o invitație pentru noi toți, de a fi mai atenți la nevoile noastre, la confortul nostru, la ceea ce ne place, la ceea ce iubim și la ceea ce este cu adevărat valoros pentru noi În intervalul cuprins între 29 Aprilie și 23 Mai, suntem invitați să ne adresăm următoarea întrebare: “Care este nevoia reală și imediată pe care o am acum și cum îmi pot împlini această nevoie?”.

Unul dintre cele mai prețioase daruri pe care îl putem aduce în viețile noastre este acela de a ne întreba cum ne putem împlini nevoile și cum putem acționa în direcția împlinirii acestora. 

APASĂ AICI DACĂ VREI SĂ AFLI PREDISPOZIȚIILE ASTRALE PENTRU RELAȚIA DE CUPLU.

Venus în Taur este despre confort, despre resurse materiale, despre ceea ce iubim și despre resursele noastre personale. Suntem îndemnați să reflectăm asupra darurilor noastre, asupra misiunii noastre personale, să identificăm acele resurse din interiorul nostru și să le valorificăm. E important să fim conștienți de darurile noastre, de abilitățile și talentele noastre și de modul în care ne putem crește nivelul de prosperitate, punându-le în valoare. 

Venus în Taur va merge o vreme în tandem cu Marte în Berbec (între 30 Aprilie şi 23 Mai), practic atât Venus cât și Marte se vor afla în semnele lor de domiciliu si ne vor oferi prilejul de a ne conecta mai coerent și mai direct cu noi înșine și cu scopurile noastre.

Avem ocazia să ne uităm la ce este cu adevărat important și valoros pentru noi și la modalitățile prin care ne putem duce la îndeplinire acele scopuri care contează pentru noi. Venus în Taur și Marte în Berbec ne oferă energia, forța și voința necesară pentru a ne face capabili de inițiative care ne pot asigura succesul. Condiția este să evităm excesele, heirupismul și deciziile pripite. Dacă respectăm aceste condiții avem toate șansele să ne creștem nivelul de prosperitate, calitatea vieții și calitatea modului în care ne trăim viața în general. E important să ne bucurăm de timpul pe care îl avem de petrecut aici pe Pământ. 

Pe perioada tranzitului planetei Venus în semnul Taur, poate apărea tendința spre excese, mai ales că este și perioada sărbătorilor. Va trebui să fim atenți la excesele de tot felul, în special la cele alimentare. 

APASĂ AICI DACĂ VREI SĂ AFLI PREDISPOZIȚIILE ASTRALE PENTRU RELAȚIA DE CUPLU.

Cât timp tranzitează Taurul, Venus va face niște conjuncții cu Jupiter, cu Uranus și cu Neptun (cunoscute drept planete lente), ceea ce însemnă că ni se pot deschide noi spații de schimbare și noi posibilități la care să ne uităm, în special în relațiile noastre, atât cele de cuplu cât și în celelalte relații de orice natură. De asemenea, putem avea parte si de oportunitǎti financiare frumoase.

În preajma zilei de 18 Mai, Venus se întâlnește cu Uranus în Taur, ceea ce înseamnă că ne putem aștepta la schimbări sau soluții pentru îmbunătățirea unor relații deja existente. Nu este exclus chiar să apară oameni noi în viețile noastre, să ni se ivească oportunități de colaborare și posibilități de expansiune la care nu ne-am uitat până acum. De asemenea, există riscul ca unele parteneriate sau relații să se destrame. 

În intervalul cuprins între 29 Aprilie și 23 Mai, putem avea parte de surprize și evenimente neașteptate pe care nu le-am luat în calcul, mai ales că în luna Mai, surprizele sunt la ordinea zilei. 

Pe perioada tranzitului planetei Venus în Taur, sunt recomandate activitățile ce țin de creație, plimbările în natură și mâncarea bună. E important să avem grijă de noi și de ceilalți pentru că, atâta vreme cât noi ne simțim bine și cei din jurul nostru vor experimenta aceeași stare de bine. 

Nicoleta Svârlefus  
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe   
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole