Predispoziții astrale pentru relația de cuplu

Acest tip de studiu se poate realiza numai pentru cuplurile care au cel puțin sapte ani de zile vechime/ de convietuire/ sunt casatorite. Previziunile sunt valabile pentru 1 an.

328.00 lei
adauga in cos
Despre plata si livrare

Descriere produs

Acest tip de studiu se poate realiza numai pentru cuplurile care au cel puțin șapte ani de zile vechime de conviețuire/ sunt căsătorite. Previziunile sunt valabile pentru 1 an.

Pentru realizarea studiului sunt necesare urmatoarele informații:

  1. Data, ora, locatia nasterii ambilor parteneri: ziua/luna/anul/ora daca se cunoaste sau intervalul orar aproximativ/locul nasterii - orasul;
  2. Ziua/luna/anul/ora (daca se cunoaste)/locul - orasul in care a avut loc cununia civila si/sau religioasa (ambele dacă au avut loc) specificati daca convietuiti impreună fara sa fi făcut aceste cununii
  3. Numărul copiilor rezultați din această relatie. Daca aveti copii, scrieti-ne urmatoarele: ati avut probleme deosebite de genul: avorturi, probleme de sanatate deosebite ale copiilor.
  4. Lucrati impreuna in acelasi loc de munca? Daca lucrati impreuna, scrieti-ne de cand, repectiv ziua/luna/anul si orasul, domeniul de lucru.
  5. Pana la aniversarea casatoriei din anul curent, ati fost vreodata despartiti fizic (daca ati locuit separat), din diverse motive: studii desfasurate in alta localitate/tara, munca departe de casa/strainatate, din alte motive? Avem nevoie doar de perioada.
  6. Maxim două segmente de viata de interes în următorul an
  7. Segmente de viață în care vă confruntati cu situații de viață deosebite (de exemplu: sanatate, financiar, afectiv, segmentul profesional, copii, relatiile cu rudele, altele).

Completati formularul, apoi adaugati in cos:

328.00 lei
termenii si conditiile
politicii de protectie a datelor cu caracter personal
Astro Shop