Materiale publicate de Nicoleta Svârlefus

De ce vrei să "ajuți" când nu ți se cere/permite

Fiecare ființă poate face alegerile pe care dorește să le facă. Și nimeni nu are dreptul să interfereze cu alegerile sale. Pentru că nimeni nu știe ce e bine și ce nu e bine. Pentru că binele e relativ. Și pentru că fiecare ființă a venit aici pentru propriul sau drum. Pentru ea însăși.
Citeste tot articolul

Astro Shop

Conjuncție Mercur-Jupiter în Fecioară, până pe 5 septembrie! E momentul rezolvărilor!

Începând cu 22 august și până pe 5 septembrie, Mercur se află în conjuncție cu Jupiter în Fecioară, la gradele 26-28. Acesta este un interval în care ne putem concentra pe soluții potrivite, idei noi pentru rezolvarea unor situatii vechi, mesaje pe care le primim pe diverse căi (inclusiv prin vise). Acum putem avea sentimentul că cineva din sfere superioare de conștiință, din astral, ne comunică soluția, calea, informația pe care o așteptam.
Citeste tot articolul

Iubirea e o Alegere

Am crezut atâta amar de viaţă, că iubirea e ceva ce "mi se întâmplă" că şi când vine de undeva din neant şi eu nu am ce-i face. Am confundat îndrăgostirea cu iubirea, am fabricat scenarii, apoi, când a apărut el, l-am îndesat în scenariul meu din cap şi l-am ornat pe unde nu se potrivea, ca să fie povestea perfectă, iar el, să fie "jumătatea"...
Citeste tot articolul

Lună Plină în Vărsător, 18 august 2016. Ia-ți Inima-n cap!

Aceaste zile, în care Luna plină își va exercita influența, vor fi o mostră a ceea ce urmează să se simtă și să se petreacă în septembrie, luna eclipselor (o eclipsă de Soare pe 1 septembrie și una de Luna pe 16 septembrie)... Această Luna plină este un ceas deșteptător, un gong care anunța că în scurt timp va începe "piesa". O piesă nouă, un scenariu nou, un context diferit.
Citeste tot articolul