Materiale publicate de Nicoleta Svârlefus

Fă-ți treaba bine acolo unde ești

Există mulți oameni care merg la locul de muncă ales, supărați, frustrați, cu gândul că nu sunt în locul potrivit, nu primesc banii meritați, nu sunt respectați etc. Așa de ocupați cu aceste gânduri, încât uită de ce sunt în locul ăla și ce ar putea face să aiba viață mai ușoară. Abordează orele de program ca și când sunt un chin, o închisoare, un ceva din care vor să scape mai repede și cu viață. Uitând că orele alea, zilele alea sunt însăși viață lor.
Citeste tot articolul

Calitățile de aur ale zodiilor, cu care contribuie în relații

Fiecare zodie are niste daruri anume, o energie specială care rezistă după ani și ani, făcând o relație să reziste și să înflorească. Dincolo de cee ce se străduiește fiacare om să arate la început, cu eforturi și din dorința de a impresiona, adevărata natură iese la iveală ulterior și hotăraște dacă este sau nu este o alegere bună să fie acolo și să continue.
Citeste tot articolul

Astro Shop

Recomandari si remedii pentru zilele cu Luna in Fecioara

Alimentatia este foarte importanta acum, precum si orice substanta pe care o folosim pe post de remediu sau terapie. Efectul este amplificat sau pare astfel, pentru ca suntem mai sensibili si absorbtiile intestinale sunt mult accentuate. De aceea, ar fi bine sa folosim remedii cat mai blande (naturale, in doze mici), sa evitam substantele chimice si medicamentele de sinteza, sa ne alimentam cat mai curat, sanatos si usor, chiar vegetarian.
Citeste tot articolul

Recomandări și remedii pentru zilele cu Luna în Berbec

Culoarea indicată pentru a se regăsi în alimentație, în zilele cu Luna în Berbec este roșu (legume, băuturi, fructe). Culori complementare: albastru și galben. Circulația, mai ales în zona capului, poate fi defectuoasă în zilele Berbecului, așa că apar mai frecvent dureri de cap, amețeli, migrene. Alimentele roșii ajuta ca irigarea să se facă în mod optim și totul să fie mai ușor.
Citeste tot articolul

Recomandari si remedii pentru zilele cu Luna in Varsator

Cand Luna se afla in Varsator, ne jucam cu galben (culori complementare: rosu si albastru). Aceste culori (regasite in dieta si imbracaminte) ajuta circulatia venoasa din zona gambelor, mai ales in caz de varice sau retentie de apa. Un masaj usor al gambelor si genunchilor, cu un ulei esential de calitate (cel de chiparos e potrivit, de exemplu), precum si aplicarea apei reci alternativ cu apa calda, ajuta de asemenea foarte mult.
Citeste tot articolul

Luna plina in Rac- 2 ianuarie 2018. Tensiunea transcendentei

Luna plina in Rac este simbol al energiei feminine care se cere integrata acum pe pamant. Este receptivitate, ingrijire, feritilitate, senzitivitate, acceptare, permisivitate, conceptie. Racul este un semn feminin, Luna plina se plaseaza in casele VIII-II, Ascendentului se afla intr-un semn feminin... si sa nu uitam ca e o zi de 2, in an 2, la gradul 11 (2)... Si cu atatia de 2, evident este si despre relatii, despre cum ne raportam la ceilalti, cat de mult ne contribuie ei sau cat ii lasam sa ne innabuse si sa ne ia din putere, cat de cooperanti suntem, cat de deschisi spre a descoperi valoarea unor relatii din viata noastra.
Citeste tot articolul