Materiale publicate de Nicoleta Svârlefus

Luna plina in Capricorn, 9 iulie 2017. Apexul transformarii

Luna plina in Capricorn este apexul perioadei in care sunt activate toate bratele crucii cardinale. Ne aflam intr-un proces accelerat de purificare, curatenie si transformare a constiintei. Suntem tot mai mult noi insine, deci odata cu deschiderea catre autenticitate, experientele, oamenii, care nu se mai potrivesc cu cine devenim, ies din viata noastra.
Citeste tot articolul

Zodiile și anxietatea

Daca analizam arhetipurile astrologice, respectiv cele 12 semne zodiacale, aflam ca fiecare are cauzele lui specifice de stress. Exista zodii care devin anxioase foarte usor si zodii care sunt mai rezistente la stress, mai calme si poate mai intelepte.
Citeste tot articolul

Astro Shop

Crucea Cardinală: toata lumea, in hora... schimbării!

Ne aflam la debutul unei perioade caracterizate de un urias potential de schimbare si innoire. Incepand cu Luna noua in Rac, care are loc pe 24 iunie, si pana pe 21 iulie, traversam o etapa intensa, care ne cere sa reconfiguram "traseul". O configuratie numita "cruce cardinala" se formeaza acum pe cer, protagonistii in rolurile principale fiind Marte (Rac), Jupiter (Balanta), Pluto (Capricorn), Uranus (Berbec). Iar aceasta configuratie pare sa ne ceara destul de dur, radical, fara drept de apel, sa facem schimbarile benefice pentru noi. Sa facem curat. Sa lucram la calitatea propriei vieti. Sa fim mai atenti la ceea ce ne hraneste inima si sa ne reevaluam prioritatile. Asta presupune constientizare, profunzime, asumare, iesire din comoditate, taraganare si complacere.
Citeste tot articolul

Zodiile și minciunile lor

Vorbind despre arhetipuri in general si nu despre indivizi, toate zodiile pot minti si chiar o fac. Difera scopul din spatele minciunii si maniera in care o fac. Unele zodii mint prin cosmetizarea adevarului, altele prin omisiune, altele pur si simplu denatureaza realitatea.
Citeste tot articolul

Da-te jos de pe problema!

De obicei, solutia e la indemana, dar cata vreme esti una cu problema, n-ai cum s-o vezi. Si e mult prea simpla ca sa o poata accepta mintea ta complicata. De exemplu, poti da drumul carbunelui incins. Lucru pe care il vei face probabil pana la urma. Dupa ce vei fi obosit de strigat in gura mare sau de plans de mila. Dupa ce ai consumat toata energia.
Citeste tot articolul

Povara piedestalului

Cand așezăm pe cineva pe piedestal, o facem doar pentru a avea de unde-l coborî judecata noastră, mai devreme sau mai târziu, pentru a însemna și noi ceva...
Citeste tot articolul

Luna Nouă în tAUR, 26 aprilie 2017. RODul fiecăruia depinde de convingerile și viziunea sa

Luna nouă în Taur, din 26 aprilie ora 15:16, este o invitație la încredere. La revendicarea puterii de a ne crea viața în abundență și belșug, folosindu-ne cu grație de talentele și darurile noastre. Este o invitație la a construi cu mai multă determinare și chiar cu încăpătânare, ceea ce cu adevărat avem nevoie, ne dorim, suntem dispuși să primim în viața asta.
Citeste tot articolul