Materiale publicate de Nicoleta Svârlefus

Recomandări și remedii pentru zilele cu Luna în Rac

În zilele cu Luna în Rac e bine să purtam îmbrăcăminte și să consumăm alimente de culoare verde. Aceastea stimulează sistemul vegetativ, ajută la echilibrarea funcțiilor stomacului, plămânilor, ficatului, vezicii biliare. Plimbările în aer liber și exercițiile de respirație sunt, de asemenea, benefice.
Citeste tot articolul

Astro Shop

Zodii si daruri

Exista zodii mai generoase si zodii mai practice, care fac calcule serioase inainte sa investeasca intr-un cadou pentru cineva. La fel cum anumite zodii primesc mai usor, stiu sa se bucure de daruri, in timp ce altele fie nu stiu sa se bucure, fie nu apreciaza cadourile fie prefera mai degraba o suma de bani decat un cadou nefolositor.
Citeste tot articolul

Recomandari si remedii pentru zilele cu Luna in Sagetator

In zilele cu Luna in Sagetator, mai ales cand este in descrestere, se poate incepe cu mai mult succes o cura de detoxifiere hepatica, iar remediile pentru ficat si pancreas pot fi mai eficiente acum. De asemenea, remediile si demersurile (tehnicile) pentru atentuarea si transcenderea furiei e posibil sa fie mult mai eficiente decat in alte zile. Orice facem pentru a intelege cauza, radacina furiei si frustrarii poate sa restabileasca echilibrul in corp si nu numai.
Citeste tot articolul

Recomandari si remedii pentru zilele cu Luna in Scorpion

In zilele cu Luna in Scorpion, sa bem apa multa, iar cand e Luna in descrestere, e minunat sa tinem post (negru, daca ne tine), pentru ca acum e momentul prielnic pentru eliminarea toxinelor din corp. De asemenea, e un excelent moment daca ne-am propus sa renuntam la un viciu, la ceva nesanatos, la un comportament care nu ne sustine sanatatea si prosperitatea sau ne ia din putere.
Citeste tot articolul

Recomandări și remedii pentru zilele cu Luna în Balanță

Balanța este un semn asociat cu rinchii + zona lombară, vezica urinară, zona șoldurilor și sistemul endocrin. Tot ce facem în aceste zile pentru a îmbunătăți funcțiile renale și/sau pentru a ameliora o serie de disfuncții sau neajunsuri de la nivelul sistemului endocrin, mai ales dacă sunt metode blânde, neinvazive, pot avea rezultate foarte bune.
Citeste tot articolul