Materiale publicate de Nicoleta Svârlefus

Zodii si daruri

Exista zodii mai generoase si zodii mai practice, care fac calcule serioase inainte sa investeasca intr-un cadou pentru cineva. La fel cum anumite zodii primesc mai usor, stiu sa se bucure de daruri, in timp ce altele fie nu stiu sa se bucure, fie nu apreciaza cadourile fie prefera mai degraba o suma de bani decat un cadou nefolositor.
Citeste tot articolul

Recomandări și remedii pentru zilele cu Luna în Săgetător

In zilele cu Luna in Sagetator, mai ales cand este in descrestere, se poate incepe cu mai mult succes o cura de detoxifiere hepatica, iar remediile pentru ficat si pancreas pot fi mai eficiente acum. De asemenea, remediile si demersurile (tehnicile) pentru atentuarea si transcenderea furiei e posibil sa fie mult mai eficiente decat in alte zile. Orice facem pentru a intelege cauza, radacina furiei si frustrarii poate sa restabileasca echilibrul in corp si nu numai.
Citeste tot articolul

Astro Shop

Recomandări și remedii pentru zilele cu Luna în Scorpion

Când e Luna în Scorpion, ne așteptăm la încrâncenări, frici apărute la suprafață, emoții intense, dorința de a controla cât mai mult din realitatea noastră, dar și un mare magnetism, intuiție pregnantă, mesaje subtile, înțelegerea mai profundă a unor situații și capacitatea de a fi mai concentrați pe ceea ce e important.
Citeste tot articolul

Recomandări și remedii pentru zilele cu Luna în Balanță

Balanța este un semn asociat cu rinchii + zona lombară, vezica urinară, zona șoldurilor și sistemul endocrin. Tot ce facem în aceste zile pentru a îmbunătăți funcțiile renale și/sau pentru a ameliora o serie de disfuncții sau neajunsuri de la nivelul sistemului endocrin, mai ales dacă sunt metode blânde, neinvazive, pot avea rezultate foarte bune.
Citeste tot articolul

Te bagi în sufletul gândului?

Cred că gândul este singurul căruia îi place să te bagi în sufletul lui. Să-l întorci pe toate părțile, să-l alungi, apoi să-l tragi la tine din nou, să-l despici în 1000 de bucăți, apoi să analizezi fiecare bucată, s-o iei de la capăt... apoi să-l împrumuți și altuia, să se bage și el în sufletul gândului tău, să-l sufoce cu propriile păreri, să-l impopotoneze, după care să ți-l dea înapoi, prelucrat și "îmbogățit", ca să ai și mai mult de treabă...
Citeste tot articolul

Luna noua in Balanta- 19 octombrie 2017. Libertatea e la un adevar distanta

Pe 19 octombrie, la 22:11h ora Romaniei, se formeaza aspectul de Luna Noua in semnul Balantei. Luna Noua ocupa casa a V-a astrologica, ascendentul se afla in Rac, iar stapana Lunii noi- Venus- se afla in Balanta. Avem de-a face cu o Luna noua speciala, prin aspectele pe care le formeaza, in special cu Uranus (opozitie. Acesta este un aspect dinamic, care poate provoca salturi imense in diferite domenii de viata, pentru fiecare dintre noi, dar mai ales in zona relatiilor. Luna noua este insotita de Mercur si Jupiter in Scorpion (stelium), sustinuta de Saturn prin sextil, expansionata de Neptun (trigon).
Citeste tot articolul