Materiale publicate de Nicoleta Svârlefus

Conjuncție Mercur-Jupiter în Fecioară, până pe 5 septembrie! E momentul rezolvărilor!

Începând cu 22 august și până pe 5 septembrie, Mercur se află în conjuncție cu Jupiter în Fecioară, la gradele 26-28. Acesta este un interval în care ne putem concentra pe soluții potrivite, idei noi pentru rezolvarea unor situatii vechi, mesaje pe care le primim pe diverse căi (inclusiv prin vise). Acum putem avea sentimentul că cineva din sfere superioare de conștiință, din astral, ne comunică soluția, calea, informația pe care o așteptam.
Citeste tot articolul

Iubirea e o Alegere

Am crezut atâta amar de viaţă, că iubirea e ceva ce "mi se întâmplă" că şi când vine de undeva din neant şi eu nu am ce-i face. Am confundat îndrăgostirea cu iubirea, am fabricat scenarii, apoi, când a apărut el, l-am îndesat în scenariul meu din cap şi l-am ornat pe unde nu se potrivea, ca să fie povestea perfectă, iar el, să fie "jumătatea"...
Citeste tot articolul

Astro Shop

Lună Plină în Vărsător, 18 august 2016. Ia-ți Inima-n cap!

Aceaste zile, în care Luna plină își va exercita influența, vor fi o mostră a ceea ce urmează să se simtă și să se petreacă în septembrie, luna eclipselor (o eclipsă de Soare pe 1 septembrie și una de Luna pe 16 septembrie)... Această Luna plină este un ceas deșteptător, un gong care anunța că în scurt timp va începe "piesa". O piesă nouă, un scenariu nou, un context diferit.
Citeste tot articolul

Ok, ești bun/ă!

În spatele cuvintelor noastre stă adesea nevoia de a fi validați. Sunt o grămada de postari pe FB (mai ales cele prin care ne plângem de comportamentul celor din jur) care asta cer: validare. E ca și cum, dincolo de cuvintele alese pentru vitrină, omul din spatele lor ar striga: "eu sunt bun/a, vedeți?!"
Citeste tot articolul

Cine nu are Rac, să-și facă rost!

Deseori percepuți duri, prea defensivi și legați prea strâns de ceea ce iubesc, Racii sunt ființe de o complexitate greu de primit de către ceilalți și, în același timp, sunt neobosiți în a-și dezvolta simțurile pentru a percepe cât mai mult din ceea ce îi înconjoară și le alcătuiesc viața.
Citeste tot articolul