E vremea să construim durabil: Marte în Capricorn (4 Ianuarie - 13 Februarie) 

Autor: Nicoleta Svârlefus - joi, 04 ianuarie 2024, 3891 vizualizari

Marte se află în Capricorn între 4 Ianuarie și 13 Februarie 2024. Acest tranzit reprezintă o oportunitate extraordinară, cu atât mai mult cu cât planeta Marte tranzitează semnul Capricorn o dată la 2 ani. 

Marte în Capricorn se simte minunat, este în exaltare și cumva ne îndeamnă să ne folosim de această perioadă pentru a ne organiza mai bine, pentru a ne crea o agendă, pentru a ne uita la ceea ce ne dorim si e potrivit acum pentru noi. Ce este cu adevărat important? Ce aduce valoare în viața noastră? 

Capricornul este semnul care pune întotdeauna calitatea înaintea cantității. 

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024.

În intervalul cuprins între 4 Ianuarie și 13 Februarie ne vom uita la ce este cu adevărat semnificativ pentru noi. Ce merită cu adevărat atenția noastră? Care sunt segmentele din viața noastră în care investim resurse, atenție și mai ales timp? 

Va fi extrem de prezentă în mintea noastră întrebarea legată de modul în care ne folosim, investim și valorificăm timpul în aspectele profesionale sau relaționale. 

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024.

Cât timp este activată energia benefică a Capricornului este o oportunitate pentru noi să facem o triere, să fim mai selectivi și mai atenți în privința modului în care ne investim resursele. Cu Marte în Capricorn vom investi energia doar în acele lucruri sau activități cu adevărat rentabile. În tot ceea ce facem, calitatea va prima, în detrimentul cantității. Pragmatismul este criteriul care stă la baza alegerilor pe care le facem.

Capricornul ne învață să integrăm această energie a calității și a valorii. Ce merită cu adevărat să păstrez în viața mea? Ce aduce calitate și adaugă valoare în viața mea, care proiecte sunt de anvergură și solide? 

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024.

Poate fi o perioadă foarte bună să începem să ne facem ordine prin lucruri, să luăm decizii importante legate de profesie, de metodele noastre de lucru si de strategia de afirmare și ascensiune în carieră. Să privim cu atenție oamenii cu care colaborăm în activitățile noastre profesionale, să ne îmbunătățim metodele de lucru. Poate avem nevoie de o strategie care să fie cu adevarat funcțională. 

Marte în Capricorn ne oferă ocazia, până pe 13 Februarie, de a perfecționa și de a îmbunătăți ceea ce oferim în lume, atât din perspectivă personală cât și profesională. Avem posibilitatea de a câștiga mai multă autoritate în lume, de a ne câștiga respectul celorlalti, însă pentru asta, va trebui să renunțăm la tot ceea ce nu ne mai servește.

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024.

Universul ne aduce multiple oportunități de avansare în carieră sau ne poate pune în fața unor decizii de a renunța la un loc de muncă în care nu suntem respectați sau nu ne mai putem manifesta potentialul. 

Este posibil ca în perioada 4 Ianuarie - 13 Februarie să ne asumăm mai multe responsabilități sau o responsabilitate mai mare decât până acum. Cu alte cuvinte, vom avea de plătit un preț pentru un salt profesional pe care avem șansa să-l facem în următoarea perioadă. 

Doar cei care vor fi dispuși să plătească acest preț, care poate să însemne mai mult timp investit în profesie, mai multă responsabilitate sau poate mai multă autoritate sau mai mult curaj, vor beneficia de oportunitatea care li se oferă. 

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024.

Avem șansa de a ne asuma unele decizii curajoase și responsabile atât în ceea ce privește profesia cât și viața personală. 

Nicoleta Svârlefus
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe 
-----  
🌐 Facebook 🌐 Instagram Astro Shop

Cele mai noi articole