Una dintre zilele importante ale lui 2024: 21 Ianuarie. Conjuncție Soare - Pluton în Vărsător

Autor: Nicoleta Svârlefus - joi, 18 ianuarie 2024, 7032 vizualizari

Pe 21 Ianuarie, Pluton părăsește Capricornul (va mai avea o ultimă și scurtă revenire aici în toamnă) și intră în Vărsător unde formează o conjuncție cu Soarele la gradul zero, acolo unde s-a produs conjuncția dintre Jupiter și Saturn în 2020.

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024

Revenirea lui Pluton în Vărsător, la câteva ore după ce Soarele se instalează în același semn, este cu siguranță un moment care ne va arăta tuturor o nouă cale, un nou mod de a fi și de a trăi.

Aș merge chiar mai departe și as spune că e un început de lume nouă, e aducerea la viață a unei viziuni noi și a unui om nou. Un om conștient, un om creativ dincolo de ceea ce a știut că e posibil. Este momentul trezirii geniului interior și în același timp este activată o umbră a limitărilor. Este o etapă în care ne aflăm cu toții și în care suntem invitați să ne confruntăm cu propriile limitări, mai ales în ce privește identificarea cu structuri vechi cărora ne e dificil să le dăm drumul. 

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024

Gradul zero este punctul de dinaintea creației, cumva este momentul acela de dinaintea plantării seminței în pământ. Gradul zero Vărsător este un punct de surpriză, revelație, chiar șoc. Ca o lumină intensă care se aprinde brusc.

Ceea ce vom trăi începând din 21 Ianuarie va fi dintr-o energie complet nouă, dintr-o altă lumină. 

Din 2008 și până în 21 Ianuarie 2024, Pluton s-a aflat în Capricorn și ne-a forțat să ne desfacem efectiv în mii și mii de bucăți. Acțiunea lui Pluton în Capricorn s-a resimțit la nivelul structurilor sociale, politice și economice. 

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024

Toate ramurile importante ale societății nu mai funcționează așa cum au funcționat. Inclusiv procesele de învățare în ce privește vindecarea și transformarea (pentru că Pluton, până la urmă, este planeta transformării profunde) s-au resimțit extrem de greoi. Ca și cum a trebuit să dăm la o parte pietre de moară, ca și cum a trebuit să săpăm mult și îndelung, să facem mari eforturi pentru a găsi ceva în miezul pământului. 

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024

Odată cu revenirea lui Pluton în Vărsător se schimbă complet energia. Lucrurile se schimbă radical, felul în care se simte energia va fi complet diferit. 

În preajma zilei de 21 Ianuarie se va deschide un nou spațiu plin de noi posibilități. Vom primi mesaje și vom fi ghidați prin tot felul de căi și fiecare dintre noi va primi ceea ce are nevoie într-un fel sau altul. 

Cu Pluton în Vărsător gradul nostru de evoluție și de transformare se mută la un alt nivel, intră într-un alt registru. Totul va avea legătură cu multitudinea de informații, revelații și conștientizări ce vor trebui procesate. 

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024

Pe viitor, adică anul acesta și în următorii ani, totul va ține de modul în care reușim noi să ne gestionăm resursele, în special cele psihice și emoționale. Va fi extrem de importantă autoreglarea emoțională. Cine va reuși în viitor să-și conțină propriile emoții, să fie în contact cu propriile nevoi, să rămână centrat indiferent ce se întâmplă în jur,  va avea mult mai multă ușurință în orice proces prin care va trece. 

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024

Conjuncția Soarelui cu Pluton în Vărsător se resimte (și) la nivel individual și ne va revela aspecte importante ce țin de Sinele nostru, de personalitatea noastră și de ceea ce putem noi manifesta în această lume. 

Nicoleta Svârlefus  
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe

-----  
🌐 Facebook 🌐 Instagram Astro Shop

Cele mai noi articole