Materiale publicate de Nicoleta Svârlefus

Astro Shop

Învață de la primăvară...

Învaţă de la primăvară să priveşti senin viaţa, drumul, oamenii. Să te cuibăreşti în trupul pământului bogat, să zâmbeşti cu Soare pe buze, să rosteşti cuvintele vindecătoare ale naturii şi să accepţi ghidarea vântului întru nou început de viaţă.
Citeste tot articolul

Capricorn: Dacă respect nu e, nimic nu e

Acolo unde este prezent un Capricorn, apare organizarea, apar regulile. El trasează limitele, le va comunica, mai mult tacit celorlalți, cum si când poate fi abordat. De preferat dacă e un motiv serios, ceva grav sau care nu a putut fi rezolvat prin epuizarea altor variante.
Citeste tot articolul

Când toate ușile se închid în afara ta, se deschide una înauntrul tău

Știi tu momentul acela in care totul îți spune că e timpul să te oprești? Când nimic nu mai pare să aibă rost și orice idee care-ți vine este imediat dizolvată, topită, evaporată? Știi când nu ai chef de nimic și simți la propriu greață dacă mergi înainte la fel ca până atunci? În fine, ai prins ideea... E vorba de momentele în care simți că te duci în hăul ființei și nu ai nicio siguranță și niciun reper clar. Când te simți tintuit intr-un loc si oricât de mult te-ar indemna mintea sa inaintezi, nu poți.
Citeste tot articolul

Detoxifiere spirituala

Stim prea bine ca tot ce e in exces "dauneaza". Inclusiv spiritualitatea, dezvoltarea personala (mai mult intelectuala, fie vorba intre noi) si alte asemenea. A fost un val de cunoastere in ale spiritului, de scufundare in ale universului, iar acum a devenit o moda. A venit tare din urma moda cu alimentatia, dar asta e o alta discutie. :) Pe unde te intorci, pe unde te uiti sau asculti, vezi un citat, o poza zen, auzi un vers spiritual intr-un cantec hip-hop, ca nuca-n perete aruncat, dar ce conteaza, spirituali sa fim.
Citeste tot articolul