Materiale publicate de Nicoleta Svârlefus

Cum iubesc zodiile

BERBEC Dragoste fulgerătoare Semn cardinal de foc, primul din zodiac, Berbecul este de un entuziasm și o hotărâre greu de egalat, inclusiv în dragoste. Nu se sfiește să-și arate interesul pentru cineva, abordarea este frontală, directă, pompieristică, spectaculoasă, cu utlizarea intregului arsenal de seducție. Și are ceva arsenal!
Citeste tot articolul

Lună plină și eclipsă de Lună în Leu- 11 februarie 2017. Când mintea îngenunchiază in fața inimii

Este prima eclipsă din cele 4 care vor avea loc în acest an, face parte dintr-o serie de eclipse "prietenoase" și se constituie într-un moment-pivot în viața noastră, având în vedere contextul energetic în ansamblu. Acum se deschide un portal extraordinar, în care ne șlefuim și transformăm, devenind tot mai conștienți de drumul nou care ni se potrivește si pe care îl îmbrățișam începând cu acest an. Acest portal se va închide în luna august, când vor avea loc ultimele două eclipse din acest an.
Citeste tot articolul

Dincolo de revoltă și abuz

Oamenii nu se revolta pentru un abuz social sau politic, nu tipa pentru asta, ci pentru sirul nesfarsit de abuzuri care zace in cutia lor cu amintiri, pitit inlauntrul lor si pentru care au plans surd atata amar de viata. Abuzuri suportate in primul rand din partea celor mai apropiati oameni din viata lor, abuzuri pe care si le aplica ei insisi.
Citeste tot articolul

Astro Shop

Marte in Berbec, 28 ianuarie- 10 martie 2017. Eroi din NOU

Marte a intrat in Berbec, acasă la el, unde se simte cel mai bine. Aici, pentru următoarele 6 saptămâni toată scena e sa, poate face ce vrea și, mai ales, poate face o figură nouă, extrem de riscantă. Un salt periculos. Și face asta natural, nu pentru a obține aplauze, ci pentru că arde de nerăbdare să trăiască intens, pasional, cu miză. Și dacă figura îi va ieși, va fi declarat erou, dar el va fi plecat deja spre altă scenă și nu va fi interesat de aprecierile și admirația primite.
Citeste tot articolul

Ușor cu pianul pe scările minții!

Cand ceva nu mai merge cum mergea acum 5 minute, acum o zi sau un an... ne comportam ca niște copchii răsfățati și fie ne luam jucariile si plecăm să ne ascundem/chircim (în noi), fie sarim la gâtul altora pretinzând că avem alte motive de furie, decât cele care tin chiar de noi insine.
Citeste tot articolul

Luna nouă in Capricorn, 29 decembrie 2016. O promisiune divină

Ultima Luna nouă din acest an are loc în semnul Capricornului, pe 29 decembrie, la ora 8:51. Cu ascendentul in acelasi semn, Capricorn, si fiind situata în casa a XII-a astrologica, vorbim despre o incheiere, un final, o etapa lunga din viata noastra care se afla la momentul bilantului, al evaluarii si ajustarilor. E un moment in care, vrem sau nu, privim mai mult inapoi decat inainte, ca si cum inca mai avem ceva de vazut, de inteles si de invatat, inainte sa ne vedem de drum.
Citeste tot articolul

Luna nouă în Săgetător. #Saltul

Semnul expansiunii și al explorării, al libertății și entuziasmului, guvernat de Jupiter. Se deschide acum un ciclu de 28 de zile, în care e important în ce investim energie și atenție. Fiind un semn guvernat de Jupiter, totul tinde să fie amplificat, și într-un sens și in altul. Primim și mai mult din ceea ce hrănim, mentinem în atentie, în gând și cuvânt, lucrurile despre care vorbim neîncetat se înmulțesc, cresc, se dezvoltă etc...
Citeste tot articolul

SCORPION: mereu e loc de mai mult

Scorpionul este un semn atât de misterios, intens și ermetic din multe puncte de vedere, încât aproape că mi se pare un act de eroism să mă apuc să scriu depre el. E o energie aparte, un fel de cunoaștere permanenta a ceea ce poate fi experimentat în strafundul ființei, cu o intensitate greu de imaginat și, deseori, greu de suportat până și de cei care se presupune ca sunt familiarizați cu asta: scorpionii.
Citeste tot articolul

Abia acum invatam sa iubim

De fapt, nimeni nu a iubit cu adevarat. Toti am fost conditionati, am pus conditii si am transformat iubirea intr-o moneda de schimb: "daca faci cutare lucru, te iubesc", "daca esti cum vreau eu, poti sta cu mine", "daca ma iubesti, te voi iubi si eu", "daca te schimbi, promit sa te iubesc mai mult", etc. Ne-am mintit unii pe altii. Am facut asta in familie, cu copiii nostri, cu parintii, cu partenerii si prietenii. Am pretins ca iubim, iar in tot acest timp, am recurs la manipulare, am incercat sa-i schimbam pe ceilalti crezand ca doar asa vom fi fericiti.
Citeste tot articolul