Materiale publicate de Nicoleta Svârlefus

Fa-i copilului tau darul de a te iubi

A venit. E aici. Ti l-ai imaginat, l-ai asteptat, iar acum e in bratele tale. Il invelesti, il sorbi, il mangai, il alinti. Toata lumea o face. Iubirea e prezenta mai intensa si mai vie ca niciodata. Simti intreaga creatie a lumii in momentul imbratisarii si nu te mai saturi inspirand frumusetea si ...
Citeste tot articolul

Cand nu intelegi ceva, ai rabdare!

Uneori nu intelegem cum si de ce se intampla un lucru sau cum de ni se intampla tocmai noua. Sau nu intelegem ce avem de inteles de acolo. Si e atat de mare tentatia de a intra cu totul in povestea lui "de ce?" incat incepem sa ne invartim in jurul acestei intrebari, nu pentru ca am vrea sa gasim raspunsuri, ci mai ales pentru ca dorim sa stam in drama si lupta. Exista o anumita placere in a sta acolo si e ca o esenta a vietii pe care vrem sa o extragem din centrul problemei. Poate ca de aia ne tot adancim in ea, si tot sapam, chipurile pentru a ajunge la adevar.
Citeste tot articolul

Astro Shop

Dreptul de a alege

La intersectia dintre oameni, conteaza doar respectul fata de alegerea celuilalt. Respectul fata de dreptul fiecaruia de a alege, atat cat stie si atat cat poate. (Ibolya Beres)
Citeste tot articolul

Relații

Creăm relațiile, ele nu vin din neant, ci sunt expresia lumii noastre interioare în diferite etape ale călătoriei. (Nicoleta Svârlefus)  
Citeste tot articolul

Afaceri

Nu cunosc niciun om care sa nu fie "de afaceri". Orice om isi are propria afacere, care nu reprezinta altceva decat ceea ce alege sa exprime in lume, ceea ce manifesta si materializeaza (a-face-re). (Nicoleta Svârlefus)
Citeste tot articolul

Iubirea

Iubirea este natura noastră, este Conștiență de sine. Iubirea nu selectează, nu separă și nu exclude. Când iubirea este recunoscută ca cine suntem, nu mai avem nevoie de niciun scut și nicio rezistență, nu mai e nevoie sa alergăm după o relație sau un loc anume, nu mai e nevoie s...
Citeste tot articolul