Ritual de manifestare la Luna Nouă în Taur 

Autor: Nicoleta Svârlefus - luni, 15 mai 2023, 4306 vizualizari

Luna Nouă din Taur din 19 Mai 2023 pune accent pe inspirația, motivația și determinarea noastră de a începe proiecte noi. Este o perioadă de reevaluare a relației cu noi înșine, a stării noastre interioare, a modului în care ne manifestăm recunoștința față de tot ceea ce suntem.  Îți propun în zilele premergătoare aspectului de Lună Plină în Taur si după acesta, să practici un ritual zilnic de manifestare a intențiilor.

Mai exact, începând cu 16 Mai, data la care Jupiter intră în semnul Taur să te apuci să-ți scrii intențiile într-un jurnal. 

Practic, în dimineața zilei de 16 Mai, iei un caiet și un pix și scrii:


Plecând de la aceste sugestii, scrii preț de 10-15 minute în fiecare dimineață tot ce-ți vine. Scrie până simți că nu-ți mai vine nicio idee. Nu sta să analizezi ceea ce ai scris, nu te concentra pe caligrafie sau pe așezarea în pagină. Lasă gândurile și intențiile să curgă natural și notează-le așa cum îți vin.

A doua zi dimineața, reiei procesul în același mod. Atenție, nu te întorci la ziua precedentă să vezi ce ai scris. Scrii fix ce îți vine în momentul acela. Recomandarea este să practici acest ritual pentru 21 de zile, însă fiecare face atât cât simte. Unii pot practica ritualul de manifestare și pentru o perioadă mai lungă de 21 de zile. 

La finalul perioadei pe care ți-ai propus-o pentru acest exercițiu, citește de la început, din prima zi, ceea ce ai scris. Vor apărea niște idei principalele, niște intenții nucleu pe care le-ai trecut acolo aproape în fiecare zi și astfel vei identifica ce este cu adevărat important pentru tine. 

Făcând acest exercițiu zi de zi, la un moment dat intențiile încep să se cearnă, rămânând doar cele cu adevărat semnificative. E posibil să constatați pe zi ce trece că vă vine să scrieți din ce în ce mai puține intenții. La fel, este posibil ca la început să apără intențiile ce țin de manifestarea în zona materială după care, pe măsură ce săpați mai adânc să identificați dorințele ce țin de suflet și de manifestarea spirituală a esenței voastre. 

La finalul perioadei de practică a exercițiului vom constata că unele intenții erau lipsite de conținut, la un nivel superficial al minții noastre, deși la început ni se păreau importante. Pe parcursul exercițiului vom constata că renunțăm la ce nu ne mai folosește și păstram doar intențiile cu adevărat importante. 

Este un exercițiu care ajută foarte mult la manifestare, prin energia pe care o aduci  prin scris și prin faptul că te conectezi la tine, la sufletul tău. Începi să afli ce este esențial. Această practică va mișca ceva în interiorul tău! 

Nicoleta Svârlefus  

-----   
🌐 Facebook 🌐 Instagram

 Astro Shop

Cele mai noi articole