Conjuncția Jupiter - Destin, 1 Iunie 2023. O uriașă oportunitate de creștere!

Autor: Nicoleta Svârlefus - luni, 29 mai 2023, 7691 vizualizari

Jupiter formează în data de 1 Iunie o conjuncție cu Nodul Nord Lunar în Taur. Acest aspect este special și vine cu implicații profunde legate de destin, de asimilarea lecțiilor de viață și de convingerile sau credințele personale. Mai cu seamă că ultima dată când Jupiter s-a întâlnit cu Destinul în Taur a fost în 1929, iar în 2016 a fost ultima conjuncție, dar în Fecioară.

Nodul Nord, denumit și Destin, se află pe ultima sută de metri în semnul Taur și prin conjuncția pe care o formează cu planeta Jupiter, ne îndeamnă să facem un pas înainte pe drumul sufletului nostru. Să înțelegem ce lecții mai avem de asimilat, ce avem de eliberat, ca să putem înainta și urca pe scara evoluției personale. 

Luna Iunie începe fix cu această invitație: să privim către direcția pe care ne aflăm în acest moment al existentei noastre. Viața noastră este așa cum ne dorim din punct de vedere al confortului personal, al abundenței, al stimei de sine, al abilitaților și darurilor pe care le avem și le exploatăm la potențial maxim? 

Jupiter are ceva în comun cu Nodul Nord Lunar, ambele sunt despre evoluție și creștere. Și în timp ce Jupiter este despre expansiune, cunoaștere, noroc, optimism, credințe și legi, dar și despre Sinele Superior, Taurul este despre corp, resurse de orice fel, bani și confort. 

Așadar, în funcție de zona pe care o activează în harta fiecăruia, acest aspect poate deschide niște  uși ale cunoașterii care să ne ajute să trecem la un alt nivel de abundență, folosind cât mai eficient resursele interioare și exterioare. E posibil ca acum să ni se ofere posibilitatea de a vedea o cale nouă de învățare și evoluție, o cale prin care să fructificăm abilitățile și darurile cu care suntem înzestrați.

Conjuncția dintre Jupiter și Nodul Nord Lunar ne atrage atenția și asupra importantei pe care o acordăm relației cu corpul nostru și asupra semnalelor pe care acesta ni le transmite. Si poate că învățăm și cum să ne folosim mai mult și mai bine corpul, ca pe o resursă valoroasă pe care să o onorăm și prețuim cu adevărat.

E important să ne uităm pe ce cale ne aflăm, în ce direcție mergem și cât de împliniți ne simțim în acest moment. De exemplu, profesia pe care o avem în prezent este în acord cu valorile noastre personale? Suntem multumiți de ceea ce facem, de modul în care ne împărtășim darurile personale? 

Toate aceste întrebări ar trebui să își găsească răspunsurile în preajma zilei de 1 Iunie. Aspectul format de Nodul Nord Lunar cu Jupiter în semnul Taur vine cu soluții, revelații și răspunsuri. Aduce mai multă încredere, ne oferă mai multe posibilități de a regla ceva legat de destinul nostru. 

Căpătam mai multă claritate în privința aspectelor de viață la care suntem dispuși să renunțăm, apar soluții pentru a ne îmbunătăți traiul, devenim mai eficienți și mai conștienți în toate acțiunile noastre. Ni se oferă oportunități de creștere și înflorire.

Nicoleta Svârlefus
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe

Sursa foto: Gabe Tomoiaga Photography

-----
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole