Materiale publicate de Nicoleta Svârlefus

Ok, ești bun/ă!

În spatele cuvintelor noastre stă adesea nevoia de a fi validați. Sunt o grămada de postari pe FB (mai ales cele prin care ne plângem de comportamentul celor din jur) care asta cer: validare. E ca și cum, dincolo de cuvintele alese pentru vitrină, omul din spatele lor ar striga: "eu sunt bun/a, vedeți?!"
Citeste tot articolul

Cine nu are Rac, să-și facă rost!

Deseori percepuți duri, prea defensivi și legați prea strâns de ceea ce iubesc, Racii sunt ființe de o complexitate greu de primit de către ceilalți și, în același timp, sunt neobosiți în a-și dezvolta simțurile pentru a percepe cât mai mult din ceea ce îi înconjoară și le alcătuiesc viața.
Citeste tot articolul

Astro Shop

Conversație cu copilul din mine

Daca as putea sta de vorba cu copilul care am fost, l-as ruga sa ma ierte. Pentru toate momentele in care l-am uitat, nu i-am fost aproape si nu l-am iubit. Pentru fiecare respingere si pas inversunat spre maturizare, pentru ca mi-am dorit sa cresc prea repede si sa devin serioasa. Pentru ca, in dorinta de a fi importanta, a ma face auzita, vazuta, apreciata si iubita, am uitat sa ma joc, de prea multe ori. Pentru ca m-am judecat, criticat si pedepsit.
Citeste tot articolul

Jupiter în mers direct, în Fecioară- 9 mai 2016. Expansiune controlată și Succes meritat

Astăzi- 9 mai, Jupiter și-a reluat mersul direct în Fecioară, semn în care va mai sta preț de 4 luni, mai exact până pe 9 septembrie 2016. Odată cu acest eveniment, notăm și conjuncția la grad perfect a Soarelui cu Mercur retrograd, însoțită de un fenomen astronomic rar (are loc de 13-14 ori într-un secol) si anume faptul că trecerea lui Mercur prin fața Soarelui este vizibilă, prin interpunerea acestuia între Soare și Pământ.
Citeste tot articolul