Mercur în Taur (3 Aprilie - 11 Iunie 2023). Totul are un preț 

Autor: Nicoleta Svârlefus - duminica, 02 aprilie 2023, 16745 vizualizari

Luna Aprilie ne oferă din plin lecții din zona relației cu planul material și cu banii. Mercur intră în Taur pe 3 Aprilie și va avea o lungă ședere aici, pentru că urmează să și retrogradeze începând cu 21 AprilieO găsește și pe Venus acolo, iar Uranus și Destinul instalate comod de mult timp in Taur, abia așteaptă să mai trezească în noi ceva locuri neexplorate și să ne ducă la un nou nivel de conștientizare prin lecțiile oferite. 

Venus stă doar până pe 11 Aprilie în Taur, apoi se mută în Gemeni, domiciliul lui Mercur. Astfel că cele două planete, Mercur și Venus, se vor afla în recepție mutuală, având o influență semnificativă în zonele de viață activate. 

Mercur în Taur ne arată că trebuie să existe un echilibru între a da și a primi. Dacă dai e important să primești și invers, dacă primești e important să dai.

Până în 11 Iunie, va trebui să fiți atenți la resursele voastre, la cum le valorificați, cum le dați și mai ales, cui le dați și ce faceți cu ele pentru că altfel apare dezechilibrul. Când suntem sub această influență a energiei Taurului, care este clar despre tot ceea ce înseamnă material, tot ceea ce înseamnă resurse mai ales materiale, dacă nu ai un echilibru între a da și a primi e posibil să te confrunți cu tot felul de pierderi, tot felul de blocaje, lucruri care țin de cum ajung la tine beneficiile materiale.

Dacă vezi că nu ajung la tine resursele materiale, pune-ți următoarele întrebări: Unde blochez eu fluxul acestor resurse? Și cum fac asta?

Mercur ține de gândire și de concepte, despre cum abordăm anumite situații din punct de vedere mental, despre convingerile pe care le avem despre bani și despre tot ceea ce înseamnă resurse. Avem treabă până pe 11 Iunie să ne uităm la aceste convingeri: Dacă nu ai destul, de ce nu ai destul? Dacă rămâi fără resurse tot timpul, de ce se întâmplă asta?

Întreabă-te tot timpul, dacă vrei mai mult și nu ai, ce este dincolo de asta? Ce se întâmplă acolo? Totul este la nivel mental, la nivel de creier, la nivel de computer de bord. Dacă vedem că totul pleacă de la convingerile noastre va trebui să fim conștienți de ele și să le schimbăm.

Aceste schimbări de convingeri nu exclud generozitatea, dăruirea și ideea de a face lucruri doar pentru că ne dorim să fim generoși. Însă va trebui să fim foarte atenți la echilibrul dintre modul în care ne lăsam iubiți și respectați și la cum ne lăsăm munca iubită, respectată și, deci, recompensată.

Energia zodiei Taur din data de 3 Aprilie ne trage un semnal de alarmă în privința a ceea ce facem cu darurile noastre, cunoașterea noastră, energia noastră, harurile noastre. Cui le dăm mai departe și ce primim în schimb? Mare atenție - orice alegere are un pret - dacă nu-i lăsăm pe alții să plătească prețul corect pentru ceea ce oferim, îl vom plăti noi. 

Așadar, intrăm iarăși la o școală despre bani și despre resurse și despre a da mai departe și a primi.
Învățăturile în această perioadă sunt și despre cât ne putem relaxa în viața noastră, cât de mult ne putem bucura și cât de confortabil ne simțim. Cu noi, cu ceea ce facem, cu cei din jurul nostru, cât de mult ne bucurăm de lucruri simple cum ar fi o floare, un copac, un petec de iarbă, o respirație în aer curat și așa mai departe.

Și când vorbim despre nivelul de bucurie, ne raportăm la cât de dispuși suntem să ne oprim din când în când și să savurăm un moment, să ne bucurăm de ceea ce ne oferă natura, pentru că, nu întâmplator, sezonul Taurului începe când natura este în floare la propriu.

-----

🌐 Facebook 🌐 Instagram Astro Shop

Cele mai noi articole