Materiale publicate de Nicoleta Svârlefus

Săptămâna 3-9 octombrie 2016. REVELAȚIA

O saptamana interesanta, intens traita in interior, cu potential major de schimbare a directiei si a realitatii fiecaruia, dar mai ales cu posibilitati noi care se arata in urma constientizarilor valoroase. Desi nu sunt evenimente astrologice prea multe in aceasta saptamana, aspectele tensionate create pe semne cardinale (Balanta-Capricorn), dar si deplasarea Lunii de la Scorpion la Capricorn anunta mai degraba o mare realizare interioara si un salt in constiinta, decat schimbari palbabile in exterior.
Citeste tot articolul

Luna nouă fericită în Balanță, 1 octombrie 2016

Pe 1 octombrie, la ora 3:11 ora Romaniei, are loc aspectul de Luna nouă în semnul Balanței. E un moment care deschide o succesiune de alte momente, în care putem crea si construi cu adevărat relațiile pe care ni le dorim. E o oportunitate, un spațiu dinamic și fertil pentru a aduce armonie mai multă în viețile noastre.
Citeste tot articolul

Astro Shop

Fără Fecioară, probabil am fi pierduți

Energia acestui semn cred că este precum pământul pe care călcăm. Dacă nu ar fi, ne-am prăbuși. Dacă Fecioarele nu ar exista, nu am mai ști să corelăm simplitatea cu viața noastră, nu am avea ritmicitate și disciplină în ceea ce facem zilnic, nu am cunoaște simțul măsurii și al calității, nu am fi înțeles niciodată ce înseamnă că "detaliile fac diferența". Am pierde sensul existenței, pentru că am pierde sau nu am ști ce înseamnă micile experiențe și bucurii, simplitatea care ne poate umple sufletul, capacitatea de a fi prezenți prin ceea ce facem in fiecare moment.
Citeste tot articolul

De ce vrei să "ajuți" când nu ți se cere/permite

Fiecare ființă poate face alegerile pe care dorește să le facă. Și nimeni nu are dreptul să interfereze cu alegerile sale. Pentru că nimeni nu știe ce e bine și ce nu e bine. Pentru că binele e relativ. Și pentru că fiecare ființă a venit aici pentru propriul sau drum. Pentru ea însăși.
Citeste tot articolul

Conjuncție Mercur-Jupiter în Fecioară, până pe 5 septembrie! E momentul rezolvărilor!

Începând cu 22 august și până pe 5 septembrie, Mercur se află în conjuncție cu Jupiter în Fecioară, la gradele 26-28. Acesta este un interval în care ne putem concentra pe soluții potrivite, idei noi pentru rezolvarea unor situatii vechi, mesaje pe care le primim pe diverse căi (inclusiv prin vise). Acum putem avea sentimentul că cineva din sfere superioare de conștiință, din astral, ne comunică soluția, calea, informația pe care o așteptam.
Citeste tot articolul