Materiale publicate de Nicoleta Svârlefus

Relații

Creăm relațiile, ele nu vin din neant, ci sunt expresia lumii noastre interioare în diferite etape ale călătoriei. (Nicoleta Svârlefus)  
Citeste tot articolul

Afaceri

Nu cunosc niciun om care sa nu fie "de afaceri". Orice om isi are propria afacere, care nu reprezinta altceva decat ceea ce alege sa exprime in lume, ceea ce manifesta si materializeaza (a-face-re). (Nicoleta Svârlefus)
Citeste tot articolul

Astro Shop

Iubirea

Iubirea este natura noastră, este Conștiență de sine. Iubirea nu selectează, nu separă și nu exclude. Când iubirea este recunoscută ca cine suntem, nu mai avem nevoie de niciun scut și nicio rezistență, nu mai e nevoie sa alergăm după o relație sau un loc anume, nu mai e nevoie s...
Citeste tot articolul

Relatii

Nicio relatie, niciodata, nu se sfarseste. Ea ramane in spatiul constiintei si sufletului nostru pentru totdeauna. (Nicoleta Svârlefus)
Citeste tot articolul

Cunoasterea

Cunoasterea nu dureaza pana "intr-o zi", cand le vei sti/intelege pe toate si vei fi "suficient de...". Cunoasterea este continua, nelimitata, nesfarsita. (Nicoleta Svârlefus)
Citeste tot articolul

Sacrificiul - o percepție diferită

Tema sacrificiului a fost foarte prezentă în viața noastră, încă de mici. De la ideea/ convingerea că "Isus s-a sacrificat pentru noi", au plecat altele, în care s-au schimbat doar sacrificații, nu și tema, și în niciun caz mesajul transmis și sentimentul transferat. Părinții ne-au spus în multe rânduri că s-au sacrificat pentru ca noi să avem o viață bună ("eu pentru tine muncesc", "am făcut atâtea sacrificii", "pentru tine trăiesc"), apoi prietenii, cu diverse ocazii ne-au atras atenția asupra sacrificiilor pe care le-au făcut pentru binele nostru...
Citeste tot articolul