De ce nu se întâmplă ceea ce îți dorești, deși te străduiești atât de mult?

Autor: Nicoleta Svârlefus - miercuri, 07 iunie 2023, 4776 vizualizari

S-au scris stive de cărți despre manifestarea intențiilor și materializarea dorințelor. Când au apărut, acum mulți ani, cărți despre legea atracției și alte legi universale, tehnici, practici care stau la baza creării realității, le-am devorat efectiv. La fel, orice curs, documentar, film, orice resursă care îmi ieșea în cale, era de neimaginat să o ratez.

Era fascinant pentru mine, pentru că era ca și cum mintea mea se dilată, se expansionează și capătă încetul cu încetul o perspectivă complet nouă despre tot ce înseamnă realitate și viață. Așa că am fost un elev silitor, am citit tot ce se putea citi într-o vreme și am practicat, conștiincios, ce descopeream. Aveam dream board-uri confecționate din panouri de plută și diverse decupaje de prin reviste sau texte scrise de mână și chiar bancnote aplicate pe ele. Scriam, făceam exerciții de vizualizare, răspundeam la întrebări, rosteam afirmații... în fine, ai înțeles ideea. Eram foarte entuziasmată și chiar începusem să văd cum se mișcă energia, cum lucrurile în viața mea încep să se schimbe, cum încep să materializez din alt spațiu, cu mai multă ușurință și bucurie.

Dar... asta a fost doar pe perioada cât a ținut entuziasmul. E ca la începutul relației de amor. Când omul e îndrăgostit, vede numai rozul din celălalt și parcă toate i se leagă și nici nu atinge pământul când merge. Asta până când... aburii îndrăgostelii dispar și se creează loc pentru "notele de mijloc", ca la parfumuri, știi tu. Mai întâi e nota de vârf, care îți place sau nu-ți place din prima și asta te face să rămâi cu acel parfum ca să-l descoperi, sau îl lași deoparte. Dacă ai hotărât să zăboveșți puțin cu el, pentru că ți-a plăcut sau te-a atras nota de vârf, urmează să descoperi notele de mijloc și apoi, dacă treci și de etapa asta... poți descoperi în cele din urmă notele de bază - adică modul în care se așează parfumul pe tine. Și decizi dacă îl păstrezi sau nu, dacă dezvolți o relație cu el sau nu.

Așa e și cu noțiunile (teoriile) despre manifestare. Sunt bune, sunt utile, dar nu suficiente.

Pentru că, după ce trece entuziasmul descoperirii noțiunilor care deschid o fereastră nouă de percepție, s-ar putea ca din nou să te confrunți cu blocaje și frustrări. Din nou, deși știi ceva nou, deși ai senzația că gândești diferit, nu se întâmplă ce îți doreșți sau apare greutate pe traseu. Adaugă la asta și frustrarea/gàndul că, deși ai învățat cum, ție nu-ți iese.

Firesc. Pentru că, dincolo de modificarea gândirii conștiente, există mesajele și imaginile interioare inconștiente care rulează în fundal și care sabotează deseori procesul conștient de creație. Mindsetul e important, dar nu e totul.

Să-ți dau un exemplu: Îți doreșți să-ți dublezi veniturile. Și aplici instrumente, folosești legi universale, practici tot ce știi, ești atent la gândurile tale, acționezi în direcția manifestarii, etc... și începe să miște ceva, apar semne de schimbare în direcția dorită, dar la un moment dat te poticnești. Intri iar în frustrările deja cunoscute, blocajele bine-știute și așa mai departe.

Prin urmare... nu e suficient să rostim afirmații pozitive sau să încercăm să gândim diferit. E nevoie să ne uităm mai profund, la ce ne împiedică, ce ne sabotează (mai corect spus, cum ne sabotăm), ce e nevoie să fie văzut, acceptat și integrat în ființa noastră, ce loialități față de sistemul familial avem și tot așa.

Realitatea (viața noastră) reflectă cine suntem ca Suflete, care este stadiul călătoriei noastre interioare, cât de mult am înțeles și am integrat logica poveștii proprii de viață.

După ani de studiu, cunoaștere, căutare și practică, am creat mai multe programe care să îi ajute pe toți cei curajoși și responsabili pentru viața lor, să aducă mai multă claritate și coerență, ușurință și bucurie în manifestarea intențiilor. 
Vrei și tu?

Am ales două dintre programele disponibile ca recomandări în direcția asta.  
Le găsești în bibilioteca mea de programe (https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe) și ambele sunt la un preț special pentru o perioadă limitată. Vezi care (poate ambele?) te inspiră și apucă-te de treabă (pardon, de tine).

Cele două programe,  𝐌𝐀𝐍𝐈𝐅𝐄𝐒𝐓 și 𝐁𝐀𝐍𝐈𝐕𝐄𝐑𝐒 sunt programe transformaționale, care conțin fiecare câte 5 sesiuni și mai mult de 16 ore de antrenament, informații și instrumente valoroase. Doar pentru cei hotărâți să-și ducă viața la nivelul următor.

Pentru a accesa conținutul programelor apasă pe numele programului și vei fi direcționat către pagina cu descrierea și cu pașii de înscriere : 
MANIFEST 
BANIVERS

E o oportunitate și un mod de a te sprijini în călătoria ta. 
Sunt aici să te servesc cum pot mai bine. 

Nicoleta Svârlefus
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe 

----- 
🌐 Facebook 🌐 Instagram

 


Astro Shop

Cele mai noi articole