Conjuncția Mercur - Uranus, 4 Iunie 2023. Surprize și vești neașteptate

Autor: Nicoleta Svârlefus - vineri, 02 iunie 2023, 7143 vizualizari
Uranus este octava superioară a lui Mercur. Mercur și Uranus își dau întâlnire pe 4 Iunie, în Taur. Iar când aceste două planete se întâlnesc apar surprize de toate felurile, vești și idei neașteptate, conștientizări noi.
 
Practic, în perioada conjuncției dintre Mercur și Uranus ne vom trezi că ne surprindem chiar și pe noi înșine, vom avea revelații care ne vor scoate total din zona de confort și ne vom minuna de ce idei fabuloase ne trec prin minte. Parcă dintr-o dată toate ușile ni se deschid, ni se ridică ceața de pe ochi și avem mai multă claritate.

Există posibilitatea să vedem în niște situații, oameni sau experiențe ceva ce nu am văzut până acum. Va fi ceva de genul: “cum de nu m-am gândit până acum la asta?”. Vor apărea soluții, persoane și întâmplări care ne vor deschide ochii și mintea și ne vor oferi oportunități multiple de explorare. 

Dintr-o dată ceva se poate deschide: un spațiu nou, o informație, o soluție sau o idee nouă. Tot ceea ce se întâmplă în preajma zilei de 4 Iunie va fi cu totul surprinzător. Parcă totul stă sub semnul surprizei și toate lucrurile cu care eram obișnuiți par să se schimbe. Brusc, avem parte de răsturnări de situație la 180 de grade. 

Situații care până acum erau blocate se pot debloca și invers. Situații care păreau că merg aproape din inerție înainte se pot opri din mers într-o manieră bruscă. Când eram convinși că lucrurile sunt clare într-o anumită direcție, apare o informație care schimbă complet direcția, traseul și locul din care să ne uităm.

Cei care au Mercur și/sau Uranus puternice în harta natală știu cum stau lucrurile în privința vitezei de reacție și de procesare a informațiilor.

Deci, la începutul lunii Iunie și în special în preajma zilei de 4 Iunie, nu e deloc sănătos și nici constructiv să ne agățăm de niște idei fixe, de niște puncte de vedere rigide, de un traseu liniar al unui proces sau al unui proiect. Lucrurile se pot schimba rapid si nu neapărat într-un sens nefavorabil așa cum ne-am aștepta noi, ci dimpotrivă

Deși schimbarea aceasta bruscă poate părea inconfortabilă la prima vedere, s-ar putea să fie mult mai bună și mult mai potrivită pentru noi decât ne-am imaginat. Asta dacă suntem centrați pe direcția pe care vine schimbarea și o primim cu deschidere. 

Nicoleta Svârlefus 
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe

-----
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole