Mercur în Rac, 27 Iunie - 11 Iulie 2023. Sensibilitate, intuiție și dor

Autor: Nicoleta Svârlefus - marti, 20 iunie 2023, 4482 vizualizari

Mercur intră în Rac și va sta acolo din 27 Iunie până în 11 Iulie. Este posibil să devenim cu toții puțin mai rezervați și mai precauți. În perioada de tranzit a lui Mercur în Rac, suntem mai sensibili, mai intuitivi și mai orientați către interior. Putem deveni subiectivi când vine vorba de modul în care percepem realitatea, suntem mai ușor de rănit, așadar este recomandat să acordăm mai multă atenție reacțiilor noastre.

Tranzitul lui Mercur în Rac aduce creativitate și inspirație în toate aspectele din viața noastră. Pentru cei care simt o chemare în zona artistică sau literară este un prilej bun de manifestare. Va trebui să acordăm o atenție sporită interiorului nostru, pentru că în perioada în care Mercur se află în Rac pot ieși la lumină foarte multe lucruri frumoase. 

Mercur în Rac este și despre emoțiile și despre amintirile noastre cele mai profunde. Este posibil să simțim nostalgie și dor față de anumite persoane sau locuri semnificative din viețile noastre. Nu este exclus să ne dorim să vizităm locurile natale sau să luăm legătura cu prietenii din copilărie. Se reactivează tot felul de amintiri care ne vor conecta cu niște etape din viața noastră. Cu Mercur în Rac, aceste amintiri sunt traduse la viață.

În perioada 27 Iunie - 11 Iulie, dorul este cel mai prezent sentiment. Putem simți foarte profund dorul de părinți, de copilărie, de anumite jocuri sau activități care ne-au adus bucurie. Ne putem aminti de mâncarea preferată din copilărie și să ne dorim să simțim măcar mirosul ei. În măsura în care este posibil, este recomandat să ne îndeplinim unele dorințe care stau în spatele acestor sentimente de dor. 

Cât timp Mercur este în Rac, intuiția este mai importantă decât logica, așadar ne putem baza mai mult pe ceea ce simțim decât pe ceea ce știm, chiar dacă de cele mai multe ori, ceea ce simțim pare să nu aibă logică.

În intervalul 27 Iunie - 11 Iulie, cât timp Mercur tranzitează prin semnul Rac  este important să ne lăsăm purtați din interior, să lăsăm intuiția să ne ghideze către acele experiențe care ne hrănesc cu adevărat sufletul. 

Nicoleta Svârlefus
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe

-----
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole