Materiale publicate de Nicoleta Svârlefus

Astro Shop

Să spui sau să nu spui? Despre dorințele, visele, proiectele tale...

Să spunem celorlalți despre proiectele, dorințele, ideile noastre? Sau nu? Aduce ghinion dacă spunem înainte să împlinim ceva ce ne dorim? Sau e de bun augur? Ei bine, depinde. Nu e o regulă, nu există „așa e bine” sau „așa e rău” în toate cazurile. Nicio situație nu seamănă cu alta și așa ar fi bine să abordăm lucrurile, făcând distincția între momente, situații, oameni... Depinde pe cine ai în fața ta, despre ce proiect e vorba, ce simți în momentul respectiv, ce urmărești să obții...
Citeste tot articolul

Complacere

E impropriu spus ca ne complacem intr-o situatie. De fapt, ne complacem in povestea pe care o avem despre ea. In punctul de vedere familiar, la care nu renuntam. (Nicoleta Svârlefus)
Citeste tot articolul

Trendul feminitatii

Foarte multe femei, realizand sau auzind ca au „prea multa energie masculina”, au inceput sa caute si sa invete cum sa fie „mai feminine”. Evident, exista suficienta informatie in acest sens, exista resurse de tot felul, de la carti, la cursuri si programe de feminizare. Care...
Citeste tot articolul

Odihna

Odihna nu se obtine (doar) prin somn, ci prin relaxare si acceptare a tuturor sentimentelor, trairilor, experientelor tale. Prin blandete cu tine si cu ceilalti, indiferent de situatie. (Nicoleta Svârlefus)
Citeste tot articolul

Linistea

Fiecare om este raspunzator de propria liniste. Fiecare este raspunzator de realitatea pe care o vede, o traieste si, in definitiv, o creeaza. (Nicoleta Svârlefus)
Citeste tot articolul