Materiale publicate de Nicoleta Svârlefus

Calitati/cusururi ale zodiilor

Fiecare zodie are niste calitati unice, detine un set de instrumente pe care nicio alta zodie nu le detine sau cel putin nu le manifesta exact la fel. Aici e de discutat in ce masura un nativ al unei anumite zodii, stie ce are la indemana si stie sa foloseasca optim aceasta energie care este. De pilda, nicio zodie nu e mai amatoare de inceputuri si de competitie, sau mai directa si prompta, asa cum este Berbecul. Sau... un Taur e greu de egalat in ce priveste flerul in materie de finante sau dorinta de stabilitate... La fel cum nimeni nu vorbeste cu mai multa lejeritate si nu afla mai repede o informatie, decat o face un Geaman... si tot asa.
Citeste tot articolul

Zodiile și anxietatea

Daca analizam arhetipurile astrologice, respectiv cele 12 semne zodiacale, aflam ca fiecare are cauzele lui specifice de stress. Exista zodii care devin anxioase foarte usor si zodii care sunt mai rezistente la stress, mai calme si poate mai intelepte.
Citeste tot articolul

Astro Shop

Crucea Cardinală: toata lumea, in hora... schimbării!

Ne aflam la debutul unei perioade caracterizate de un urias potential de schimbare si innoire. Incepand cu Luna noua in Rac, care are loc pe 24 iunie, si pana pe 21 iulie, traversam o etapa intensa, care ne cere sa reconfiguram "traseul". O configuratie numita "cruce cardinala" se formeaza acum pe cer, protagonistii in rolurile principale fiind Marte (Rac), Jupiter (Balanta), Pluto (Capricorn), Uranus (Berbec). Iar aceasta configuratie pare sa ne ceara destul de dur, radical, fara drept de apel, sa facem schimbarile benefice pentru noi. Sa facem curat. Sa lucram la calitatea propriei vieti. Sa fim mai atenti la ceea ce ne hraneste inima si sa ne reevaluam prioritatile. Asta presupune constientizare, profunzime, asumare, iesire din comoditate, taraganare si complacere.
Citeste tot articolul

Zodiile și minciunile lor

Vorbind despre arhetipuri in general si nu despre indivizi, toate zodiile pot minti si chiar o fac. Difera scopul din spatele minciunii si maniera in care o fac. Unele zodii mint prin cosmetizarea adevarului, altele prin omisiune, altele pur si simplu denatureaza realitatea.
Citeste tot articolul

Dă-te jos de pe problemă!

De obicei, soluția e la îndemână, dar câtă vreme ești una cu problema, n-ai cum s-o vezi. Și e mult prea simplă ca să o poată accepta mintea ta complicată. De exemplu, poți da drumul cărbunelui încins. Lucru pe care îl vei face probabil până la urmă. După ce vei fi obosit de strigat în gura mare sau de plâns de milă. După ce ai consumat toată energia.
Citeste tot articolul

Povara piedestalului

Cand așezăm pe cineva pe piedestal, o facem doar pentru a avea de unde-l coborî judecata noastră, mai devreme sau mai târziu, pentru a însemna și noi ceva...
Citeste tot articolul

Luna Nouă în tAUR, 26 aprilie 2017. RODul fiecăruia depinde de convingerile și viziunea sa

Luna nouă în Taur, din 26 aprilie ora 15:16, este o invitație la încredere. La revendicarea puterii de a ne crea viața în abundență și belșug, folosindu-ne cu grație de talentele și darurile noastre. Este o invitație la a construi cu mai multă determinare și chiar cu încăpătânare, ceea ce cu adevărat avem nevoie, ne dorim, suntem dispuși să primim în viața asta.
Citeste tot articolul