Compromisuri sănătoase: Venus în Balanță (8 Noiembrie - 4 Decembrie 2023)

Autor: Nicoleta Svârlefus - joi, 02 noiembrie 2023, 5320 vizualizari

Ou Pe 8 Noiembrie, planeta Venus a părăsit semnul Fecioară și a intrat în Balanță. Venus se simte foarte bine în Balanță, aflându-se într-unul din semnele ei preferate. Prin urmare, se mai îndulcește puțin perioada aceasta destul de intensă și de profundă pe care o traversăm din punct de vedere astrologic. 

Deși Balanța este de multe ori incriminată pentru compromisurile pe care este tentată să le facă, cu Venus în Balanță ne vom uita la abilitatea noastră de a face compromisuri sănătoase. Adică, vom privi dintr-o energie a echidistanței și a detașării, punctele de vedere ale celorlalți. Vom identifica noi modalități de comunicare și cooperare în așa fel încât să găsim o cale de mijloc în relațiile noastre. 

Fie că vom purta conversații de reconciliere, fie că vom crea noi alinațe, intenția noastră, cu Venus în Balanță, va fi aceea de a colabora cu ceilalți într-o manieră pașnică, echilibrată și diplomată. Practic, Venus în Balanță ne va crea un teren favorabil pentru diplomație și armonie. În perioada 8 Noiembrie - 4 Decembrie ne vom concentra pe a atrage succesul și reușita în relațiile noastre. Cu cât avem relații mai bune, cu cât suntem mai deschiși către relațiile sociale, către comunicare, către colaborare, cooperare și așa mai departe, cu atât mai câștigați suntem. Tactul este o caracteristică a lui Venus în Balanță.
Prin urmare, orice subiect abordăm e necesar să avem tact, pentru că, astfel reușim să obținem cu o mai mare ușurintă ceea ce ne dorim. Cu Venus în Balanță vom căuta echilibrul și frumusețea atât în interiorul cât și în exteriorul nostru. 

Perioada 8 Noiembrie - 4 Decembrie va fi presărată și cu note de romantism. Pentru unii dintre noi, tranzitul lui Venus în Balanță poate reprezenta începutul unor noi povești de iubire, pentru alții poate aduce discuții clarificatoare, reașezări și reconcilieri în cadrul parteneriatelor de tot felul. 

Venus în Balanță  ne spune că frumusețea se află în ochii privitorului și că, în definitiv, mereu putem alege ce să vedem în anumite situații și oameni, cum să percem experiențele pe care le trăim. Cu condiția să nu ne iluzionăm, negând realitatea, ci să o putem vedea așa cum este.

----- 
În relații, tindem mai degrabă să ne apărăm unii de alții, pentru că, la nivel inconștient și nu numai, ne așteptăm să fim atacați, răniți, judecați. 
Astfel, confruntarea este prezentă în dialogurile noastre, mai des decât conectarea. În loc să acceptăm diferențele dintre noi și să încercăm să înțelegem lumea celuilalt, tindem să vedem lucrurile doar din perspectiva personală. Iar asta ne afectează emoțional, spiritual și fizic. 
Vrei să ai relații sănătoase? 
Apasă  AICI pentru detalii despre programul  "Masculin și feminin".

Nicoleta Svârlefus
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe 
----- 
🌐 Facebook 🌐 Instagram Astro Shop

Cele mai noi articole