Marte în Scorpion (12 Octombrie - 24 Noiembrie): Asumare și putere personală

Autor: Nicoleta Svârlefus - joi, 12 octombrie 2023, 7779 vizualizari

Marte intră în Scorpion pe 12 Octombrie și va sta în acest semn până pe 24 Noiembrie. Marte în Scorpion este foarte puternic și simte foarte bine acolo. Are direcție, are scop, are sens, are putere de concentrare, deci și noi putem profita de aceste calități ale lui Marte în Scorpion. Practic, ni se transmite să nu ne mai risipim și să nu ne mai împrăștiem energia. 

Fie că ne consumăm energia în relații, proiecte sau activități cotidiene care nu ne mai reprezintă sau în moduri care ne iau din putere, Marte în Scorpion vine să ne centreze. Acest tranzit ne invită să stabilim care sunt ne sunt prioritățile. Ne arată ceea ce merită sau nu atenția și energia noastră. 

Va trebui să fim foarte responsabili în privința lucrurilor, a situațiilor sau a oamenilor asupra cărora ne concentrăm atenția pentru că ne mai întâlnim cu Marte în Scorpion abia peste doi ani. Așa că, este recomandat să profităm din plin de energia acestui tranzit.

Marte în Scorpion este și despre putere. Întrebarea care va persista în mințile noastre în intervalul 12 Octombrie - 24 Noiembrie va fi următoarea: “Unde mă las lipsit/ă de putere?”. Atenția noastră va fi către segmentele de viață unde suntem tentați să ne cedăm din putere. Fie că vorbim despre concesiile pe care le facem în relațiile cu ceilalți, fie că vorbim despre compromisuri și lipsă de autenticitate, este important să recunoaștem adevărul față de noi înșine. 

Amânarea unor decizii ne poate epuiza, nerecunoașterea adevărului în relații ne consuma energia și atunci Marte în Scorpion scoate la suprafață toate aspectele pe care le ținem ascunse în interiorul nostru. Ne provoacă să stăm față în față cu disconfortul și să ne uităm la ce trebuie să schimbăm și ce decizii trebuie să luăm pentru a ne recăpăta puterea personală. 

Atunci când ne cedăm puterea, pierdem cumva părți din sufletul nostru. Un alt mod prin care ne cedăm puterea este loialitatea față de familie sau față de anumiți oameni din viețile noastre. Marte în Scorpion ne scutură puțin și ne aduce pe cale, astfel încât să ne recuperăm  încrederea în propriile forțe, simțul valorii de sine și liniștea. 

Nicoleta Svârlefus
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe 
---- 
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole