Eclipsa de Lună în Taur, 28 Octombrie 2023: E timpul să trăim o viață aliniată la valorile noastre!

Autor: Nicoleta Svârlefus - miercuri, 25 octombrie 2023, 12795 vizualizari

Eclipsa de Lună în Taur din 28 Octombrie este ultima din această serie pe axa Taur - Scorpion. Am avut la dispoziție 2 ani în care am tot experimentat teme ce țin de Taur și Scorpion. Taurul este despre confort, stabilitate, resurse (materiale, dar și de altă natură), stimă de sine, imagine de sine, valori, plăceri, posesiuni, bani. Scorpionul este despre intimitate, conexiune, atașament, vulnerabilitate, transformare, control, putere. 

Eclipsa de Lună din 28 Octombrie este o eclipsă la Nodul Nord și aduce schimbări benefice. Ne propulsează la nivelul următor, ne ajută să avem o mai mare claritate și ne susține să ne așezăm pe calea potrivită pentru fiecare dintre noi. 

În preajma zilei de 28 Octombrie vom fi preocupați de valoarea noastră personală și de valorile noastre. Mai exact, ne vom uita la cât ne respectăm și cât de conștienți suntem de darurile noastre personale. Suntem aliniați cu valorile noastre? Ne prețuim cu adevărat? Ne respectăm? Ne iubim? 

Dacă privim în spate, în ultimii 2 ani, datorită acestor eclipse pe axa Taur - Scorpion ni s-au relevat niște daruri despre care nu știam. Ni s-a schimbat atitudinea față de resurse, ne-am schimbat viziunea și atitudinea față de bani pentru că Taurul este despre bani și despre resurse, despre stabilitate și siguranță, confort și plăceri. În ultimii 2 ani ne-am reevaluat resursele în așa fel încât să ne simplificăm viața. Ai facut și tu asta?

Eclipsa de Lună în Taur din 28 Octombrie ne îndeamnă să ne așezăm pe drumul potrivit pentru noi, să recunoaștem ce vrem și ce nu mai vrem, ce ne place, care sunt valorile noastre, care este binele personal și în ce constă stabilitatea pentru noi. 

Este important să ne prioritizăm, să ne gândim la siguranța și la binele nostru. Chiar dacă pentru asta va fi nevoie să renunțăm la ceva sau la cineva. Este un moment de coacere, de împlinire a unor aspecte asupra cărora am tot lucrat în ultimii 2 ani. 

Nicoleta Svârlefus
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe 
---- 
🌐 Facebook 🌐 Instagram Astro Shop

Cele mai noi articole